NATIONS LEAGUE

Πιθανόν με την ομάδα futsal η εθνική Δανίας!

The Danish team as a group celebrate in front of their fans after the end of the group C match between Denmark and France at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Tuesday, June 26, 2018. The game ended 0-0 . (AP Photo/Matthias Schrader)
The Danish team as a group celebrate in front of their fans after the end of the group C match between Denmark and France at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Tuesday, June 26, 2018. The game ended 0-0 . (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Με την ομάδα futsal θα παραταχθεί πιθανότατα η εθνική Δανίας στο φιλικό με τη Σλοβακία στην Τρνάβα και το ματς με την Ουαλία στο Άρχους για το Nations League, έπειτα από τη διαμάχη των διεθνών με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Στα άκρα έχει οδηγηθεί η κόντρα των επαγγελματιών Δανών ποδοσφαιριστών με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (DBU).

Αιτία η απαγόρευση της DBU να έχουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της χορηγούς που έχουν ανταγωνιστικά συμφέροντα με τον επίσημο χορηγό της ομοσπονδίας.

Καθώς οι διεθνείς αρνήθηκαν ν' αγωνιστούν, αρχικά υιοθετήθηκε η σκέψη να μην κατεβούν οι Δανοί στο Nations League. Ωστόσο, έτσι ελλόχευε σοβαρά ο κίνδυνος αποκλεισμού από το Euro 2020.

Το plan B ήταν η "επιστράτευση" παικτών από την πρώτη, δεύτερη ή και... τρίτη κατηγορία. Αλλά, ούτε αυτό απέδωσε καρπούς λόγω... συναδελφικής αλληλεγγύης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της χώρας, B.T, οδηγείται στη λύση παικτών από το futsal. Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι, αλλά αυτή τη στιγμή είναι το επικρατέστερο σενάριο. Τουλάχιστον για το φιλικό με τη Σλοβακία στην Τρνάβα, για το οποίο δεν απομένουν παρά λίγες... ώρες (5/9, 21:45).

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ