ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ξαφνικό ναυάγιο στο deal με Κονσεϊσάο

O Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον πάγκο της Πόρτο κατά τη διάρκεια αγώνα του Champions League απέναντι στην Λοκομοτίβ Μόσχας στο Ντραγκάο (6 Νοεμβρίου 2018)
O Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον πάγκο της Πόρτο κατά τη διάρκεια αγώνα του Champions League απέναντι στην Λοκομοτίβ Μόσχας στο Ντραγκάο (6 Νοεμβρίου 2018) @ 2018 MANUEL ARAUJO/ASSOCIATED PRESS

Το διαφαινόμενο deal με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο χάλασε στο... παρά ένα και πλέον η Νάπολι ψάχνει από την αρχή για το διάδοχο του Γκατούζο. Διαβάστε το story.

Απόλυτη ανατροπή σκηνικού στην Νάπολι μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο όσον αφορά στο θέμα του προπονητή! Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήταν το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο των παρτενοπέι από το απόγευμα της Δευτέρας, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν μάλιστα πως επρόκειτο να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη η συνάντησή του με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στην Ρώμη και το αργότερο την Πέμπτη η παρουσίασή του στους εκπρόσωπους του Τύπου!

Φευ... Όλα αυτά τα πλάνα και τα σενάρια έγιναν καπνός μέσα σε ένα βράδυ. Κάποιες ξαφνικές διαφωνίες που προέκυψαν όσον αφορά στο συμβόλαιο του Πορτογάλου (ο Ντε Λαουρέντις ήταν διατεθειμένος να του προσφέρει 3,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο) αλλά και το "αγκάθι" της μη συμμετοχής των παρτενοπέι στο Champions League έφεραν την οριστική ρήξη και πλεον οι δύο πλευρές κινούνται προς εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Σίριαλ ο νέος προπονητής για την Νάπολι

Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Κονσεϊσάο σκοπεύει να συναντηθεί με τους διοικούντες την Πόρτο που σχεδιάζουν να του προτείνουν επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια (με 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως καθαρές αποδοχές) ενώ την ίδια ώρα οι παρτενοπέι κοιτάζουν αλλού για τον διάδοχο του Τζενάρο Γκατούζο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, αυτή τη στιγμή επικρατέστερος υποψήφιος είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι (κάποιοι κάνουν λόγο για συμφωνία που θα του αποφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο), ενώ στη λίστα του Ντε Λαουρέντις είναι επίσης και τα ονόματα των Κριστόφ Γκαλτιέ, Σιμόνε Ιντζάγκι, ΊβανΤζούριτς και Βιντσέντσο Ιταλιάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2018 Manuel Araujo/Associated Press

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ