ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Ο Γκατούζο παίρνει τη σκυτάλη από τον Ιντζάγκι

Napoli's head coach Gennaro Gattuso holds the Italian Cup trophy at the end of the final match between Napoli and Juventus, at Rome's Olympic Stadium, Wednesday, June 17, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini)
Napoli's head coach Gennaro Gattuso holds the Italian Cup trophy at the end of the final match between Napoli and Juventus, at Rome's Olympic Stadium, Wednesday, June 17, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini) @ 2020 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι μετράει αντίστροφα για να αποχωρήσει από τον πάγκο της Λάτσιο και ο Τζενάρο Γκατούζο προαλείφεται ως διάδοχός του στους μπιανκοτσελέστι.

Μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας, Λάτσιο και Σιμόνε Ιντζάγκι είναι ένα βήμα πριν τον αποχαιρετισμό. Πριν από λίγους μήνες τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ έκαναν λόγο για διάθεση των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους όμως αυτό το σενάριο δεν βρίσκεται πλέον πάνω στο τραπέζι.

Οι πρωτευουσιάνοι μοιάζουν έτοιμοι να αλλάξουν σελίδα και όλα δείχνουν πως -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- οι τίτλοι τέλους στη σχέση τους με τον Ιντζάγκι ως προπονητή θα γραφεί την ερχόμενη Τετάρτη (26/5), στο ραντεβού που θα έχει με τον πρόεδρο, Κλαούντιο Λοτίτο.

Το όνομα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς ήταν από τα πρώτα που κυκλοφόρησε ως υποψήφιου για να πάρει το χρίσμα, έχοντας υπηρετήσει το σύλλογο στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής με μεγάλη επιτυχία (ήταν στην ομάδα που έκανε το νταμπλ το 2000), ωστόσο τα τελευταία σενάρια φέρνουν τον Τζενάρο Γκατούζο στην pole position.

Ο "Ρίνγκιο" είναι εδώ και 24 ώρες χωρίς δουλειά μετά το διαζύγιό του με την Νάπολι, την επομένη του οδυνηρού 1-1 με την Βερόνα που την άφησε εκτός τετράδας και Champions League, και σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της "Sportmediaset", η Λάτσιο θα του προσφέρει διετές συμβόλαιο με οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο.

Photo Credits: @ 2020 Andrew Medichini/Associated Press

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ