ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Παρελθόν ο Γκατούζο

Ο Τζενάρο Γκατούζο
Ο Τζενάρο Γκατούζο 2021 AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τζενάρο Γκατούζο απολύθηκε από την Νάπολι μετά την αποτυχία εξόδου στο Champions League της νέας περιόδου. Πρώτο φαβορί ο Αλέγκρι.

Παρελθόν από τον πάγκο της Νάπολι αποτελεί ο Τζενάρο Γκατούζο από το βράδυ της Κυριακής. Ο Ιταλός κόουτς πλήρωσε την αποτυχία της ομάδας του να βγει στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Συνολικά, ο Γκατούζο έκατσε στον πάγκο της ιταλικής ομάδας για 81 ματς και μέτρησε 46 νίκες, 13 ισοπαλίες και 22 ήττες από τον Δεκέμβριο του 2019 όταν και έγινε η πρόσληψή του.

Ο Ντε Λαουρέντις αποχαιρέτησε τον Γκατούζο με ανάρτηση στα social media. "Αγαπητέ Ρίνο, είμαι χαρούμενος που περάσαμε μαζί σχεδόν δύο σεζόν. Σ’ευχαριστώ για τη δουλειά σου κι εύχομαι επιτυχία όπου κι αν πας" έγραψε στο λογαριασμό του στο Τwitter, o πρόεδρος της Νάπολι.

Βασικός υποψήφιος ο Αλέγκρι

Φυσικά, ήδη έχουν αρχίσει να παρελαύνουν τα ονόματα για τους αντικαταστάτες του. Το πρώτο που φαίνεται να υπάρχει στη λίστα είναι εκείνο του Μάσιμο Αλέγκρι.

Ο 53χρονος κόουτς παραμένει μακριά από τους από το 2019 όταν και απολύθηκε από τη Γιουβέντους περιμένοντας μία νέα πρόκληση. Μένει να δούμε εάν θα καταφέρει να τα βρει με τον Ντε Λαουρέντις.

Photo credits: 2021 AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ