ΝΑΠΟΛΙ

Corriere dello Sport: "Κονσεϊσάο, ο νέος τεχνικός της Νάπολι"

Porto's head coach Sergio Conceicao walks on the touchline during the Portuguese League soccer match between FC Famalicao and FC Porto in Famalicao, Portugal, Wednesday, June 3, 2020. The Portuguese League soccer matches resumed Wednesday without spectators because of the coronavirus pandemic. (Jose Coelho/Pool via AP)
Porto's head coach Sergio Conceicao walks on the touchline during the Portuguese League soccer match between FC Famalicao and FC Porto in Famalicao, Portugal, Wednesday, June 3, 2020. The Portuguese League soccer matches resumed Wednesday without spectators because of the coronavirus pandemic. (Jose Coelho/Pool via AP) @ 2020 JOSE COELHO/ASSOCIATED PRESS

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα αφήσει την Πόρτο για να διαδεχτεί τον Γκατούζο στον πάγκο της Νάπολι, όπως αποκαλύπτει η "Corriere dello Sport".

Η αποτυχία της Νάπολι να πάρει το εισιτήριο για το νέο Champions League εξαιτίας της καταστροφικής εντός έδρας ισοπαλίας με την Βερόνα (1-1) είχε ως αποτέλεσμα να γραφτεί με μαύρα γράμματα ο επίλογος της διετούς συνεργασίας του Τζενάρο Γκατούζο με τους παρτενοπέι.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Κυριακής την απόφασή του για αλλαγή σελίδας (αυτό θα γινόταν ακόμα και με πρόκριση της ομάδας του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση) και το μεγάλο ερώτημα πλέον είναι το ποιος θα πάρει τη σκυτάλη από τον "Ρίνγκιο".

Το Plan A της Νάπολι είχε το όνομα του Μάσιμο Αλέγκρι στην κορυφή όμως η μη πρόκριση στο Champions League "έκαψε" τη συγκεκριμένη επιλογή από το πάνω ράφι, με την ομάδα του ιταλικού Νότου να ενεργοποιεί το εναλλακτικό της πλάνο. Σε αυτό, δύο ήταν τα ονόματα που βρέθηκαν στο στόχαστρο, οι Λουτσιάνο Σπαλέτι και Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τα περισσότερα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να εκτιμούν πως ο 46χρονος Πορτογάλος τεχνικός είναι πλέον στην pole position.

Για την "Corriere dello Sport" μάλιστα δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, με τη ιταλική εφημερίδα να υποστηρίζει στην ηλεκτρονική της έκδοση πως "ο τεχνικός της Πόρτο με την οποία κατέλαβε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα και απέκλεισε την Γιουβέντους στο Champions League θα είναι ο νέος προπονητής της Νάπολι".

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, ο Κονσεϊσάο αναμένεται μέσα στις προσεχείς ημέρες στην Ιταλία για να συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, που του έχει προτείνει διετές συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2020 Jose Coelho/Associated Press

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ