ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Σπαλέτι επέστρεψε στο "Μαραντόνα" και αποθεώθηκε από τους παρτενοπέι

Νάπολι: Ο Σπαλέτι επέστρεψε στο "Μαραντόνα" και αποθεώθηκε από τους παρτενοπέι
PRINT SCREEN

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι επέστρεψε στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" για πρώτη φορά μετά από την αποχώρησή του από την Νάπολι και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τον κόσμο των παρτενοπέι, στο πλαίσιο του ματς πρωταθλήματος με την Φροζινόνε.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν είναι πλέον κάτοικος Νάπολης αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, ωστόσο αυτά που έζησε και προσέφερε στα δύο χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της Νάπολι δεν ξεχνιούνται από τον κόσμο της ομάδας.

Πόσο μάλλον η περασμένη σεζόν που οδήγησε τους παρτενοπέι στην κατάκτηση του πρώτου τους σκουντέτο μετά από 33 χρόνια, με τον 65χρονο προπονητή να επιστρέφει την Κυριακή (14/04) στις εξέδρες του "Ντιέγκο Μαραντόνα" για πρώτη φορά μετά από το διαζύγιό του με την ομάδα, και να αντιμετωπίζεται ως... λαϊκός ήρωας στο πλαίσιο του ματς πρωταθλήματος με την Φροζινόνε.

Κατά την είσοδό του στα επίσημα, ο εκφωνητής του γηπέδου ανέφερε το όνομά του για να ακούσει το πρώτο "μπιζάρισμα" ενώ το μεγάλο "πάρτι" στήθηκε όταν εμφανίστηκε στα μάτριξ του σταδίου, με τους τιφόζι να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του και τον ίδιο να τους χαιρετάει -εμφανώς-συγκινημένος.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ