ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Όσιμεν ξεπέρασε τον Ιγκουαΐν και ανέβηκε μόνος του σε μία τιμητική κορυφή

Ο Βίκτορ Οσιμέν πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Νάπολι
Ο Βίκτορ Οσιμέν πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Νάπολι 2022 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Ο Βίκτορ Όσιμεν έγραψε ιστορία με το γκολ του απέναντι στην Σασουόλο αφού έγινε ο μοναδικός παίκτης που βρίσκει δίχυτα σε επτά διαδοχικά ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα της Νάπολι με το υπάρχον σύστημα βαθμολόγησης.

Η Νάπολι πηγαίνει με σπασμένα τα φρένα για την κατάκτηση του 3ου σκουντέτο στην ιστορία της και το επιβεβαίωσε και στο εκτός έδρας ματς με την Σασουόλο το βράδυ της Παρασκευής (17/02), με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να επικρατεί με 2-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A και με την 20η νίκη της να αυξάνει σε 18 πόντους τη διαφορά από την Ίντερ.

Πρωταγωνιστές για τους "παρτενοπέι" στο Μαπέι Στέιντιουμ ήταν οι δύο ποιοτικότεροι παίκτες τους, Κβαρατσχέλια και Όσιμεν, που βρήκαν αμφότεροι το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Νιγηριανό φορ να γράφει μάλιστα ιστορία.

Και αυτό γιατί έσπασε το ρεκόρ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν που μετρούσε έξι διαδοχικά ματς πρωταθλήματος που είχε σκοράρει με την Νάπολι (2016), με τον Όσιμεν να πιάνει τη συγκεκριμένη επίδοση την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην Κρεμονέζε και να την καταρρίπτει κόντρα στην Σασουόλο.

Πλέον, ο ικανότατος Νιγηγιανός επιθετικός είναι ο μοναδικός στην ιστορία της Νάπολι που σκοράρει σε επτά σερί ματς της Serie A της Νάπολι από το 1994-95 και μετά που η νίκη σε κάθε ματς δίνει τρεις βαθμούς, με το εντυπωσιακό με την περίπτωσή του να είναι πως μετράει ήδη 18 γκολ σε 19 συμμετοχές του στο φετινό πρωτάθλημα και διανύει μακράν την καλύτερη σεζόν στη μέχρι τώρα καριέρα του.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ