ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Όσιμεν έσβησε από το Instagram όλες τις φωτογραφίες με τη φανέλα των παρτενοπέι

Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει με τη φανέλα της Νάπολι
Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει με τη φανέλα της Νάπολι © 2023 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Βίκτορ Οσιμέν και τη Νάπολι, με τον Νιγηριανό επιθετικό να διαγράφει από το προφίλ του στο Instagram όλες τις φωτογραφίες στις οποίες φοράει τη φανέλα της ομάδας.

Η Νάπολι επιβλήθηκε με 4-1 της Ουντινέζε στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα", με τον Βίκτορ Όσιμεν, που πέρασε δύσκολες ημέρες ύστερα από την κόντρα που είχε πρώτα με τον Ρουντί Γκαρσιά και στη συνέχεια με τους ανθρώπους του συλλόγου για ένα περιπαικτικό VIDEO, να είναι ο πρωταγωνιστής.

Οι σχέσεις ωστόσο, ανάμεσα στις δύο πλευρές εξακολουθούν να είναι "παγωμένες". Ο Νιγηριανός επιθετικός, ο οποίος σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Νάπολι για το VIDEO στο Tik Tok, αφαίρεσε από τον λογαριασμό του στο Instagram όλες τις φωτογραφίες που φορούσα τη φανέλα των παρτενοπέι.

https://www.instagram.com/reel/Cxsrnr1tt_m/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D&fbclid=IwAR1LKuLiVSUkdAAHwHtekjCG84MMnFkzYZitgk3noiq7FHjiY1BFQ-8_Ao8

Σ' ένα άλλο VIDEO που κυκλοφόρησε στα social media φαίνεται ο 24χρονος καθώς φτάνει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας να χαιρετά τον τιμ μάνατζερ, αλλά να αγνοεί τους συμπαίκτες του, Ντιέγκο Ντέμε και Πιοτρ Ζιελίνσκι.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ