ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Κουλιμπαλί είπε "όχι" σε πρόταση ανανέωσης, από κοντά η Μπαρτσελόνα

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της Νάπολι σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μίλαν | 23 Νοεμβρίου 2019
Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της Νάπολι σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μίλαν | 23 Νοεμβρίου 2019 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Νάπολι προσπαθεί να κρατήσει τον Καλιντού Κουλιμπαλί και μετά το 2023, που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, με τον Σενεγαλέζο να απορρίπτει την πρόταση ανανέωσης που του έκανε ο ιταλικός σύλλογος, τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα "καραδοκεί".

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι υπολογίζει και στηρίζεται στον Καλιντού Κουλιμπαλί, γι' αυτό και έχει κάνει ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να πουληθεί το προσεχές καλοκαίρι, ακόμα κι αυτό σημαίνει πως την επόμενη σεζόν θα αποχωρήσει ως ελεύθερος και ότι η Νάπολι θα χάσει εκατομμύρια.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα του Τσάβι, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο, η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου κατέθεσε πρόταση ανανέωσης για ακόμα τρία χρόνια, η οποία όμως απορρίφθηκε από τον έμπειρο στόπερ.

Η νέα προσφορά της Νάπολι ήταν μειωμένη, με τις απολαβές του αρχηγού των Ναπολιτάνων να πέφτουν στα 3,5 εκατ. ευρώ από τα 6 εκατ. που λαμβάνει τώρα.

Παρότι, βέβαια το μέλλον του Κουλιμπαλί παραμένει αβέβαιο, ο Σπαλέτι δεν έχει καμία πρόθεση να τον πουλήσει. Την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, καθώς ο 30χρονος είναι ένα από τα ονόματα που ο Τσάβι θέλει στους "μπλαουγκράνα".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ