ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι μεταγραφές: Έδωσε τα χέρια με την Τότεναμ για τον δανεισμό του Εντομπελέ

Ο Τάνγκι Εντομπελέ
Ο Τάνγκι Εντομπελέ @ 2022 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Η Νάπολι ήρθε σε συμφωνία με την Τότεναμ για την απόκτηση του Τανγκί Εντομπελέ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ στη συμφωνία των δύο πλευρών έχει προβλεφθεί και οψιόν αγοράς.

Το καλοκαίρι του 2019 η Τότεναμ έβγαζε από τα ταμεία της 60 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει τον Εντομπελέ από τη Λιόν, ένα ποσό που αποτελούσε ρεκόρ για τα "σπιρούνια".

Τρία χρόνια μετά, ο 25χρονος Γάλλος μέσος είναι μια ανάσα από το να παραχωρηθεί για δεύτερη φορά ως δανεικός, καθώς την περσινή σεζόν έπαιξε με δάνειο στη Λιόν για ένα εξάμηνο, καθώς η Νάπολι έχει δώσει τα χέρια με τους Λονδρέζους για μονοετή δανεισμό του με οψιόν αγοράς στο τέλος της χρονιάς. Ο Γάλλος μέσος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε και έτσι βρέθηκε η λύση για το μέλλον του.

Ο Εντομπελέ δεν είναι ο μόνος μέσος που ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Τότεναμ, καθώς και ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο είναι στην πόρτα της εξόδου και ετοιμάζεται να παραχωρηθεί και εκείνος με δανεισμό στη Βιγιαρεάλ. Ο Εντομπελέ στα 2.5 χρόνια παρουσίας του στην Τότεναμ έχει συνολικά 91 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 10 γκολ. Το συμβόλαιό του με την Τότεναμ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΤΟΤΕΝΑΜ SERIE A PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ