ΙΤΑΛΙΑ

Ναϊνγκολάν: "Φτάνει με τις μαλ@@@@@@, για τον Ρονάλντο έχω μόνο σεβασμό "

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν με τη φανέλα της Ίντερ κατά τη διάρκεια αγώνα του Coppa Italia απέναντι στην Λάτσιο
Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν με τη φανέλα της Ίντερ κατά τη διάρκεια αγώνα του Coppa Italia απέναντι στην Λάτσιο @ 2020 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν απηύδησε μετά από την εμφάνιση απαξιωτικών δηλώσεων εις βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο που τις απέδιδαν σε εκείνον και θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση μέσω οργισμένης ανάρτησής του στο Instagram.

Δύο ημέρες μετά την ήττα της Κάλιαρι με 3-1 εντός έδρας από την Γιουβέντους στο ματς που σημαδεύτηκε από το εντυπωσιακό χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα σε 22 λεπτά, ο Ρατζά Ναϊνγκολάν δεν άντεξε και ξέσπασε.

Αιτία κάποιες δηλώσεις που κυκλοφόρησαν την Δευτέρα και που ήθελαν τον ίδιο να αναφέρεται με μειωτικούς χαρακτηρισμούς για τον CR7, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

"Εάν ο Ρονάλντο έσωσε τη σεζόν του σημειώνοντας ένα χατ-τρικ στην 14η ομάδα της κατάταξης, που σε 27 παιχνίδια έχει δεχτεί 46 γκολ, ας είναι ικανοποιημένος.

Κρίμα που εκείνα τα γκολ δεν τα σημείωσε στο Champions League την περασμένη Τρίτη και τώρα τα προημιτελικά θα τα παρακολουθήσει από τον καναπέ όπως εγώ".

Ναϊνγκολάν: "Φτάνει με τις μαλ@@@@@@, για τον Ρονάλντο έχω μόνο σεβασμό "
INSTASTORY ΡΑΤΖΑ ΝΑΪΝΓΚΟΛΑΝ

Τα συγκεκριμένα λόγια ο Ναϊνγκολάν τα χαρακτήρισε fake news που δεν βγήκαν ποτέ από το στόμα του και αφού τα παρουσίασε μέσω Ιnstastory για να μάθουν όλοι τι υποτίθεται πως είχε πει κατά του Πορτογάλου, έδωσε την απάντησή του με ένα δεύτερο ποστάρισμα στον επίσημο λογαριασμο του στο Instagram, αναφέροντας τα ακόλουθα:

"Τώρα από που να αρχίσω... Τώρα ο κόσμος χρησιμοποιεί το όνομά μου σαν να έκανα εγώ εκείνες τις δηλώσεις; Βρείτε σας παρακαλώ που έκανα αυτές τις δηλώσεις.

Μου έχετε σπάσει τα αρ@@@@@@. Δεύτερο σημείο: πώς γίνεται να μιλάω έτσι σαν να είμαι χαρούμενος που η Κάλιαρι έχει δεχτεί τόσα πολλά γκολ και που έχει τέτοια θέση στη βαθμολογία;

Σας παρακαλώ φτάνει με αυτές τις μαλ@@@@@@. Έπειτα για έναν τέτοιο πρωταθλητή έχω μόνο σεβασμό. Οπότε φτάνει με τα λόγια που ακούγονται σε μπαρ...".

Ναϊνγκολάν: "Φτάνει με τις μαλ@@@@@@, για τον Ρονάλντο έχω μόνο σεβασμό "
ΤΟ INSTASTORY ΤΟΥ ΡΑΤΖΑ ΝΑΪΝΓΚΟΛΑΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2020 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ