ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πελέ σε Κριστιάνο: "Σε θαυμάζω πολύ, συγχαρητήρια που έσπασες το ρεκόρ μου"

Πελέ και Κριστιάνο Ρονάλντο σε γκαλά στην Ελβετία το 2009
Πελέ και Κριστιάνο Ρονάλντο σε γκαλά στην Ελβετία το 2009 AP PHOTO/KEYSTONE/STEFFEN SCHMIDT

Ο Πελέ με ανάρτησή του συνεχάρη τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έσπασε το ρεκόρ του και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου με 770 τέρματα σε επίσημα παιχνίδια.

Την Κυριακή (14/3) η Γιουβέντους επικράτησε 3-1 της Κάλιαρι εκτός έδρας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει χατ-τρικ μέσα σε 22 λεπτά. Ο Πορτογάλος σταρ έφτασε τα 770 γκολ και σύμφωνα με κάποιες στατιστικές μετρήσεις έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε επίσημα παιχνίδια στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, άλλες μετρήσεις, υποστηρίζουν ότι ο CR7 έσπασε αυτό το ρεκόρ πριν από κάποιες εβδομάδες φτάνοντας τα 763 τέρματα.

Ο Πελέ με ανάρτησή του στο Twitter συνεχάρη τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έσπασε το δικό του ρεκόρ των 769 τερμάτων κοινοποιώντας την ίδια ώρα κοινή τους φωτογραφία.

"Κριστιάνο, η ζωή είναι ένα μοναχικό ταξίδι. Σε θαυμάζω πολύ και αυτό δεν είναι μυστικό σε κανένα. Συγχαρητήρια που έσπασες το ρεκόρ μου σε επίσημους αγώνες. Αφήνω αυτή την φωτογραφία προς τιμήν σου, ως σύμβολο μίας φιλίας που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια" έγραψε ο Βραζιλιάνος θρύλος.

Λίγο αργότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευχαρίστησε μέσω ανάρτησής του στο Instagram τον Πελέ. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μέλλον του τονίζοντας ότι έχει πολλά να προσφέρει ακόμη στη Γιουβέντους.

"Σας ευχαριστώ που ήσασταν μέρος αυτό του ταξιδιού. Στους συμπαίκτες μου, τους αντιπάλους μου, τους φαν μου και φυσικά στην οικογένειά μου. Ανυπομονώ για τα νέα παιχνίδια και τις επόμενες προκλήσεις, τα επόμενα ρεκόρ και τα τρόπαια. Πιστέψτε με, η ιστορία μου απέχει πολύ από το τέλος. Το μέλλον μου είναι το αύριο και έχω τόσα πολλά ακόμη να κατακτήσω με τη Γιουβέντους και την εθνική Πορτογαλίας" ανέφερε στην ανάρτησή του ο Πορτογάλος σταρ.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να απαντήσει στις φήμες για ενδεχόμενη αποχώρησή του από τους μπιανκονέρι.

Photo credits: 2009 Steffen Schmidt/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΛΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ