ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν για Ρονάλντο: "Θα μπορούσε να επιστρέψει στη Ρεάλ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στην Πόρτο στο Champions League
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στην Πόρτο στο Champions League @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε συνέντευξη του στην Ιταλία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν άνοιξε τις πόρτες σε ενδεχόμενη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι. Τις τελευταίες μέρες έχουν υπάρξει δημοσιεύματα αναφορικά με την επιστροφή του Πορτογάλου στην πρώην ομάδα του.

Ο Γάλλος προπονητής μίλησε στο "Sky Italia" με αφορμή το παιχνίδι της Τρίτης με την Αταλάντα και φυσικά ρωτήθηκε για πιθανή επιστροφή του Ρονάλντο στη Ρεάλ με τον Ζιντάν να απαντάει: "Θα μπορούσε να γίνει, θα μπορούσε".

Και δεν έχασε την ευκαιρία να πει: "Μπορεί να συμβεί, ξέρουμε τι άνθρωπος είναι και πόσα έχει κάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά τώρα είναι παίκτης της Γιουβέντους και έχουμε απεριόριστο σεβασμό για αυτόν. Τον γνωρίζουμε καλά και είχα την τύχη να τον έχω προπονήσει. Είναι ένας εντυπωσιακός επιθετικός, θα δούμε τι θα συμβεί με αυτόν στο μέλλον. Τώρα είναι παίκτης της Γιουβέντους".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ