ΜΠΑΓΕΡΝ

Νάγκελσμαν: "Μοναδική ευκαιρία για μένα η Μπάγερν"

Ο Γιουλιάν Νάγκελσμαν στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στη Βόλφσμπουργκ
Ο Γιουλιάν Νάγκελσμαν στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στη Βόλφσμπουργκ © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ο οποίος θα αποτελέσει το νέο προπονητή της Μπάγερν στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός των βαυαρών τόνισε πως δεν μπορούσε να πει όχι στην πρόταση που του έγινε.

Από το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης ο 33χρονος Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι ο νέος τεχνικός της Μπάγερν με τους βαυαρούς να έρχονται σε συμφωνία με τη Λειψία ώστε από 1 Ιουλίου να ενταχθεί στην ομάδα του Μονάχου.

Ο Νάγκελσμαν έκανε μάλιστα την Τρίτη (27/4) τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Μπάγερν. Φυσικά δεν αναφέρθηκε σε αγωνιστικά θέματα αλλά στο γεγονός πως η θέση του προπονητή στην ομάδα του Μονάχου είναι ελκυστική και κανείς δεν μπορεί να πει όχι. Παράλληλα ευχαρίστησε και τους ανθρώπους της Λειψίας που του έδωσε το δικαίωμα να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Ο 33χρονος τεχνικός ανέφερε: "Η Λειψία είναι ξεχωριστός σύλλογος - ωστόσο αποχωρώ και θα το κάνω με βαριά καρδιά. Δεν ήταν μυστικό το γεγονός ότι η θέση του προπονητή στην Μπάγερν Μονάχου ήταν ελκυστική για μένα και θα ήθελα να αναλάβω αυτή τη δουλειά αν μου προέκυπτε ποτέ αυτή η ευκαιρία.

Η θέση στην Μπάγερν είναι μια μοναδική ευκαιρία για μένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όλιβερ Μίντζλαφ (αθλητικός διευθυντής) και τα υπόλοιπα μέλη της Λειψίας που βρήκαν τη λύση και μου έδωσαν τη δυνατότητα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ