ΜΠΑΓΕΡΝ

Επίσημο: Ο Νάγκελσμαν αντί Φλικ στην Μπάγερν

Ο προπονητής της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δίνει οδηγίες στο παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ για την Bundesliga στις 31 Οκτωβρίου του 2020.
Ο προπονητής της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, στο παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER, POOL

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα είναι ο νέος τεχνικός της Μπάγερν από την 1η Ιουλίου και για τα επόμενα πέντε χρόνια, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να κάνουν γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως θα πάρει τη σκυτάλη από τον Χάνσι Φλικ.

Ο Χάνσι Φλικ φεύγει και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έρχεται. Αυτός είναι ο τίτλος με τον οποίο θα μπορούσε η Μπάγερν να προλογίσει την επικείμενη αλλαγή σελίδας στην τεχνική ηγεσία της, με τους Βαυαρούς -λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη της οριστικής συμφωνία τους με την Λειψία και τον 33χρονο τεχνικό- να προχωρούν στην επιβεβαίωση της είδησης μέσω ανακοίνωσης.

"Η Μπάγερν προσέλαβε τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν ως νέο προποπονητή της. Ο 33χρονος, γεννημένος στην Βαυαρία, θα μετακομίσει στο Μόναχο από την Λειψία την 1η Ιουλίου 2021 ενόψει της νέας σεζόν, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο με τους πολυνίκεις της Bundesliga μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026.

Αυτό έρχεται αφότου η Μπάγερν συμφώνησε να αποδεχτεί την επιθυμία του Χάνσι Φλικ για τερματισμό του συμβολαίου του στις 30 Ιουνίου 2021, δύο χρόνια νωρίτερα από ότι προέβλεπε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έγκυρου Γερμανού ρεπόρτερ, Κρίστιαν Φαλκ, που έβγαλε πρώτος την είδηση της συμφωνίας Μπάγερν - Λειψίας για τον Νάγκελσμαν, οι Βαυαροί θα καταβάλλουν το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ στη διοίκηση των ταύρων μαζί με μπόνους ενώ ο νεαρός θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος τεχνικός στην ιστορία της Bundesliga.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2020 Martin Meissner/Associated Press

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ