ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Mundo Deportivo: "Δύσκολη η μεταγραφή Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα"

Mundo Deportivo: "Δύσκολη η μεταγραφή Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα"

Το όνομα του Νεϊμάρ δεν έχει φύγει από το μυαλό των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα, όμως σε οικονομικό επίπεδο η πραγματοποίηση μίας τέτοιας μεταγραφής είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα είναι κάτι το οποίο πρόκειται να μας απασχολήσει και το φετινό καλοκαίρι. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo, οι Καταλανοί δεν εγκαταλείπουν το στόχο της μεταγραφής του 28χρονου Βραζιλιάνου, όμως πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα.

Ο κορονοϊός έχει αφήσει οικονομικά προβλήματα στην Μπαρτσελόνα που έχει κύριο μεταγραφικό στόχο την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ, για τον οποίο πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 111 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Καταλανοί θα επιχειρήσουν να ανταλλάξουν παίκτες με τους Παριζιάνους, ώστε να τους δελεάσουν. Μερικά ονόματα είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο Φιλίπε Κουτίνιο, ο Σάμιουελ Ουμτιτί, ο Νέλσον Σεμέντο και ο Ίβαν Ράκιτιτς. Ωστόσο, η Παρί δέχεται μόνο χρήματα.

Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα παίξει και η θέληση του Νεϊμάρ, ο οποίος είναι διατεθειμένος να χαρίσει μέρος χρημάτων από το συμβόλαιό του που λάμβανε στην Παρί. Τέλος, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα πρέπει να φτάσει σε συμφωνία με την Μπάρτσα στην δικαστική διαμάχη που έχουν εμπλακεί οι δύο πλευρές.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ