ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μόντριτς: "Πολύ καλή και συμπαγής ομάδα η Ελλάδα"

Μόντριτς: "Πολύ καλή και συμπαγής ομάδα η Ελλάδα"

Ο Λούκα Μόντριτς στη συνέντευξη Τύπου έδειξε να σέβεται την Ελλάδα, είπε πως είναι μια ομάδα πολύ καλή και συμπαγής, ενώ δεν ήθελε να ξεχωρίσει κάποιον διεθνή μας.

Έδειξε να υπολογίζει την Εθνική μας ομάδα ο Λούκα Μόντριτς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο κεντρικός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, σέβεται την Ελλάδα, είπε πως είναι μια ομάδα πολύ καλή και συμπαγής, ενώ δεν ήθελε να ξεχωρίσει κάποιον διεθνή μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ

Αρχικά είπε πως "περιμένουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα. Εμείς από τη μεριά μας πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι, όπως κάναμε και με την Ουκρανία. Θα έχουμε ευκαιρίες για γκολ, αλλά το σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τις αξιοποιήσουμε".

Όσο για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη μας, ανέφερε ότι "δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον Έλληνα παίκτη, διότι ως σύνολο η Ελλάδα διαθέτει μια πολύ καλή και συμπαγή ομάδα. Έχουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και αυτό δείχνει πως είναι μία καλή Εθνική ομάδα.

Σίγουρα είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίζεις μια ομάδα που παίζει ανοιχτά, αλλά κόντρα σε μια ομάδα που παίζει κλειστά, θα χρειαστεί να έχουμε υπομονή και να κυκλοφορούμε γρήγορα την μπάλα".

Ερωτηθείς για το τι ματς περιμένει, ο Μόντριτς, απάντησε πως "δεν γνωρίζω αν θα γίνει κλειστό ματς. Ιδανικό είναι να σκοράρουμε και να μη δεχτούμε γκολ. Σε όλα τα ματς της Ελλάδας μπαίνουν λίγα γκολ. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς και θα είναι επίσης δύσκολο να πετύχουμε πολλά γκολ. Ελπίζω να σκοράρουμε και να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας".

Τέλος, για το αν υπάρχει πίεση στην Κροατία, ο άσος της Ρεάλ και της Κροατίας παραδέχτηκε ότι "σε όλα τα ματς υπάρχει πίεση. Θεωρώ πως θα κάνουμε την εμφάνιση που πρέπει και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαστε όλοι έτοιμοι και ανυπομονούμε. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σκίμπε: "Άδικη η FIFA με Μανωλά"
Παπασταθόπουλος: "Πονάω, αλλά θέλω πολύ να παίξω"
Οι 14 Έλληνες και Κροάτες που χάνουν τη ρεβάνς με μία κάρτα
Η πιθανή 11άδα της Κροατίας
Γιαννακόπουλος: "Όταν έχεις πάρει το Euro 2004, δεν βλέπεις κανέναν"
Δρακόντεια τα μέτρα της αστυνομίας του Ζάγκρεμπ στο "Maksimir"
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ