ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Πονάω, αλλά θέλω πολύ να παίξω"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παραδέχθηκε ότι εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό αλλά δεν θέλει να χάσει την αναμέτρηση στο Ζάγκρεμπ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως η απόφαση θα παρθεί από κοινού με τον Μίχαελ Σκίμπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018:

- Για την αγωνιστική του κατάσταση μια ημέρα πριν το παιχνίδι:

"Είμαι λίγο καλύτερα. Πονάω ακόμη, αλλά θέλω πάρα πολύ να παίξω κι αυτό είναι που μετρά παραπάνω για μένα. Θα δούμε και στην προπόνηση, θα μιλήσουμε με τον προπονητή και θα πάρουμε μια απόφαση μαζί. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα παίξω. Θέλω να αγωνιστώ και πιστεύω πως θα μπορέσω να είμαι μέσα στο γήπεδο".

- Για το αν θα προτιμούσε κάποια αντίπαλο διαφορετική από την Κορατία:

"Είναι ακριβώς το ίδιο όπως θα έβλεπα κάποια άλλη ομάδα. Εδώ που φτάσαμε όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος θα ήταν το ίδιο. Είναι δύο παιχνίδια, ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε και ελπίζω να πάμε εμείς στο Μουντιάλ".

- Για την δυναμική των αντιπάλων και τον Μόντριτς:

"Είναι όλοι πάρα πολύ καλοί παίκτες. Ξέρουμε ποιος είναι ο Μόντριτς. Η Κροατία είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά έχει αδυναμίες όπως κι εμείς. Όποια ομάδα είναι πιο τυχερή και βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα πάρει την πρόκριση".

- Για το επίπεδο της Ελλάδας:

"Μπορεί να μην έχουμε τους τοπ σταρ, αλλά είμαστε μια ομάδα που μέσα στο γήπεδο βγάζει το 100%, αγωνιζόμαστε σαν να μην υπάρχει αύριο και πιστεύω πως δεν χρειάζεται να έχουμε τοπ σταρ όταν έχουμε αυτή την ομάδα. Ξέρουμε τι ζητάμε σε επίπεδο τακτικής και το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια".

- Για τους παράγοντες που θα παίξουν ρόλο στην υπόθεση πρόκριση:

"Σίγουρα είναι σημαντικό ότι έχουμε την εμπειρία και δεν το ζούμε για πρώτη φορά. Όποια ομάδα είναι σε καλύτερη μέρα και είναι πιο τυχερή, θα περάσει. Όποια ομάδα έχει αυτά τα δύο στοιχεία μπορεί να προκριθεί".

- Για τις απώλειες των Μάνταλου και Μανωλά:

"Είναι πολύ σημαντικό για μας ότι τα παιδιά που ήταν σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν μπορούν να αγωνιστούν αύριο και θα παίξουμε και γι’ αυτούς. Στο θέμα του Μανωλά αναφέρθηκε και ο προπονητής. Δεν θα ήθελα να πω κάτι πριν από τα παιχνίδια, αλλά μετά τα παιχνίδια, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, κάτι θα πω".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιαννακόπουλος: "Όταν έχεις πάρει το Euro 2004, δεν βλέπεις κανέναν"
Η πιθανή 11άδα της Κροατίας
Δρακόντεια τα μέτρα της αστυνομίας του Ζάγκρεμπ στο "Maksimir"
Ζάετς: "Φοβάμαι για επεισόδια, μικρό αβαντάζ η Κροατία"
Στη ΓΑΔΑ ο Γραμμένος για τα μέτρα στο Ελλάδα - Κροατία
Ρέμπιτς: "Βρώμικοι οι Έλληνες, προκαλούν"
Τουρκικές ευχές στην Εθνική Ελλάδας!
O Μήτρογλου ετοιμάζει τα... πιστόλια του
"Πέταξε" για το Ζάγκρεμπ η Εθνική
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ