ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μπρούνο Φερνάντες για Κριστιάνο Ρονάλντο: "Συνεχίστε να του ασκείτε κριτική"

Portugal's Cristiano Ronaldo and Portugal's Bruno Fernandes during the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Switzerland, at the Jose Alvalade Stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, June 5, 2022. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Cristiano Ronaldo and Portugal's Bruno Fernandes during the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Switzerland, at the Jose Alvalade Stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, June 5, 2022. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Μπρούνο Φερνάντες ζήτησε από τους δημοσιογράφους να συνεχίσουν να ασκούν κριτική στον Κριστιάνο Ρονάλντο αφού έτσι εκείνος δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Μια διαφορετική οπτική στην κριτική που ασκούν οι δημοσιογράφοι στον Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε ο Μπρούνο Φερνάντες μετά τη νίκη της Πορτογαλίας κόντρα στην Γκάνα.

"Πιστεύω ότι του αρέσει να δουλεύει κάτω από την αυστηρή κριτική όλων, οπότε προσεύχομαι να συνεχίσετε όλοι σας γιατί δίνει τον καλύτερό του εαυτό όταν το κάνετε αυτό.

Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να παίξω μαζί του στην Εθνική ομάδα και σε συλλογικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι το απίστευτο. Θα συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί του στην Εθνική ομάδα και για μένα το σημαντικότερο είναι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η Πορτογαλία στο τουρνουά.

Αν το κάνουμε αυτό ο Κριστιάνο θα είναι χαρούμενος, το ίδιο θα είμαι και εγώ όπως και όλοι στην Πορτογαλία θα είναι χαρούμενοι για εμάς" ανέφερε μεταξύ άλλων ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ