ΑΡΗΣ

Μπούργος: "Ήρθαμε για να κερδίσουμε, οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50"

Ο Χερμάν Μπούργος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ο Χερμάν Μπούργος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ INTIME

Ο προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (4/8, 20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Europa Conference League, τονίζοντας πως οι κίτρινοι ταξίδεψαν στο Ισραήλ με έναν και μόνο στόχο, να νικήσουν.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις κόντρα στην Γκόμελ, ο Άρης ταξίδεψε στο Ισραήλ όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (4/8, 20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa onference League.

Στη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (3/8) ο Χερμάν Μπούργος δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα από τα πλάνα του, τονίζοντας πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50 για τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον στόχο του Άρη στο παιχνίδι και τις δυσκολίες που περιμένει: "Η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε".

Για το αν θα κάνει αλλαγές σε σχηματισμό και πρόσωπα στο ματς: "Θα το δείτε αύριο στο παιχνίδι".

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα είναι πιο έτοιμη συγκριτικά με τα παιχνίδια με τη Γκόμελ: "Είμαστε έτοιμοι πάντα. Και αυτό θέλουμε να δείξουμε και αύριο".

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα: "Για εμάς ο τρόπος είναι ένας. Έχουμε την ίδια νοοτροπία για να πετύχουμε πάντα αυτό που θέλουμε".

Για το ποιο θα είναι το κλειδί του αγώνα αύριο: "Εγώ σκέφτομαι πως θα λειτουργήσουμε συνολικά ως ομάδα και το πως θα παίξουμε με βάση αυτό που μπορούμε και ξέρουμε".

Για το αν θεωρεί πως ο Άρης είναι φαβορί: "Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50".

Για τις μεταγραφές του Άρη: "Δεν μιλάω για παίκτες ξεχωριστά, μιλάω πάντα για την ομάδα συνολικά".

Για τον Μάνου Γκαρθία: "Δεν θέλω να μιλήσω προσωπικά για κανέναν παίκτη, μιλάω πάντα ξαναλέω για την ομάδα".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ