ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Όνειρο μου να σκοράρω"

Μπουφόν: "Όνειρο μου να σκοράρω"
Μπουφόν

Σε συνέντευξη του ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους και την Ιταλίας Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποκάλυψε ότι έχει σαν όνειρο να πετύχει ένα γκολ

Ο 30χρονος γκολκίπερ της Γιουβέντους θεωρείται ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και σε κάθε παιχνίδι κάνει ότι μπορεί για να το επιβεβαιώσει, πράγμα που έκανε και την Κυριακή στο παιχνίδι με την Ουντινέζε όπου ήταν mvp του ματς καθώς έκανε μια σειρά από εκπληκτικές αποκρούσεις.
Έτσι πλέον δεν έχει να αποδείξει τίποτε σε κανέναν και το μόνο που μένει είναι να συνεχίσει να έχει την ίδια απόδοση, όπως και να βάζει δικούς του προσωπικούς στόχους. Έναν από αυτούς τους τον αποκαλύπτει σε συνέντευξη του που πραγματικά προκαλεί έκπληξη.

" Το όνειρο μου είναι να σκοράρω ένα τέρμα"!, ξεκίνησε ο Μπουφόν αφήνοντας του όλους άφωνους και συνέχισε.

" Ίσως και να το κάνω στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει το καλοκαίρι μιας και οι συμπαίκτες μου εκεί με καταλαβαίνουν πάντα, θα ήθελα να προωθηθώ μπροστά σε κάποιο κόρνερ όπως όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές και να πετύχω κάποιο τέρμα, ακριβώς όπως το έκανε ο Αμέλια πέρυσι".

Ο δεύτερος γκολκίπερ πίσω από τον Μπουφόν στην Ιταλία Αμέλια πέτυχε ένα αξέχαστο γκολ την προηγούμενη σεζόν στο ματς για το Κύπελλο UEFA με την Παρτίζαν, καθώς στο τέλος του αγώνα προωθήθηκε μπροστά και ισοφάρισε χαρίζοντας την πρόκριση στην Λιβόρνο.



Εδώ θα δείτε το καταπληκτικό τέρμα που πέτυχε ο Μάρκο Αμέλια στο ματς της Λιβόρνο με την Παρτίζαν για το Κύπελλο UEFA.


















TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ