EURO

Μπουφόν:"Ο Ντοναντόνι αξίζει συγχαρητήρια"

Μπουφόν:"Ο Ντοναντόνι αξίζει συγχαρητήρια"
Μπουφόν

“Η μισή πρόκριση ανήκει στον προπονητή μας Ντοναντόνι”, δήλωσε μετά την πρόκριση της Ιταλίας ο Μπουφόν.

Το ξεκίνημα της Ιταλίας για τα προκριματικά του euro 2008 δεν ήταν ιδανικό, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα επόμενα παιχνίδια των Ατζούρι να είναι όλα ντέρμπι.Η πρόκριση όμως ήρθε έστω και στο τέλος με τον Μπουφόν να δηλώνει ότι η επιμονή του Ντοναντόνι έπαιξε μεγάλο ρόλο.
“Οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα τα είχε παρατήσει μετά τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε τον Σεπτέμβριο ύστερα από το Παγκόσμιο κύπελλο, εμείς όμως δεν το κάναμε, πράγμα στο οποίο είχε μεγάλη συμβολή ο προπονητής μας”.

“Δεν υπήρχε κανένας ιδιαίτερος λόγος που πιστέψαμε σε αυτόν από την αρχή, απλά του προσφέραμε τον σεβασμό μας και σιγά σιγά αυτή η σχέση αναπτύχθηκε”.

“Ήμασταν πάντα σίγουροι για τον Ντοναντόνι, παρόλο που στην αρχή φοβόμασταν το γεγονός ότι είναι νέος προπονητής .Οι καινούργιες ιδέες που έφερε όμως στην ομάδα και η σωστή καθοδήγηση του μας ενέπνευσαν όλους”.

“Μεγάλος νικητής είναι η συνέπεια του, η δίψα του για σκληρή δουλεία και η διαφάνεια σε όλες τις επιλογές του, η πρόκριση ήταν αρκετά δύσκολη του αξίζουν συγχαρητήρια ”.






TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ