LIGUE 1

Μπορντό - Ρεμς 3-2: Οι Γιρονδίνοι έχαναν με δύο γκολ και τελικά νίκησαν στο 90+5'

Ο Τζιμί Μπριάν της Μπορντό σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λανς για τη Ligue 1 2020-2021 στο "Φελίξ Μπολάρ", Λανς | Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Τζιμί Μπριάν της Μπορντό σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λανς για τη Ligue 1 2020-2021 στο "Φελίξ Μπολάρ", Λανς | Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 © 2020 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Απίθανη ανατροπή για την Μπορντό, η οποία μέχρι το 73' έχανε με δύο γκολ από τη Ρεμς στο "Ματμούτ Ατλαντίκ", αλλά τελικά έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη 3-2 με ήρωα τον Τζιμί Μπριάν.

Η Μπορντό βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Ρεμς που είχε χαρακτήρα πρώιμου ντέρμπι παραμονής. Το τέλος της αναμέτρησης τη βρήκε να πανηγυρίζει, αφού με ήρωα τον Τζιμί Μπριάν έκανε απίθανη ανατροπή και πήρε το "τρίποντο" με 3-2 για τη 12η αγωνιστική της Ligue 1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ουγκό Εκτίκ στο 37ο λεπτό και ο Μπράντλεϊ Λοκό πέρασε στο παιχνίδι στο 59' και τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Όλα έδειχνα ότι ο Όσκαρ Γκαρθία θα πανηγύριζε μία νίκη που θα βοηθούσε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται λόγω άσχημων αποτελεσμάτων. Ταυτόχρονα, ο Ισπανός τεχνικός δεν χρειαζόταν τις υπηρεσίες του Τάσου Δώνη, που συνολικά φέτος έχει αγωνιστεί μόλις 83 λεπτά.

Κάπου εκεί ήρθε η ώρα της αντεπίθεσης για τους Γιρονδίνους. Ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν φέτος, ο Γιασίν Αντλί, μείωσε στο 73' και στη συνέχεια ανέλαβε δράση μια αλλαγή του Βλαντίμιρ Πέτκοβιτς, ο Μπριάν. Πρώτα ισοφάρισε στο 78' και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε η Μπορντό για χέρι.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής στη Ligue 1

Η βαθμολογία της Ligue 1

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής στη Ligue 1

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ