LIGUE 1

Λιόν - Λανς 2-1: Οι "γκον" πήραν το ντέρμπι της 2ης θέσης

Ο Χουσέμ Αουάρ της Λιόν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπρόντμπι για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Χουσέμ Αουάρ της Λιόν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπρόντμπι για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Η Λιόν επικράτησε με 2-1 της Λανς σε ένα σπουδαίο παιχνίδι για τη διεκδίκηση της 2ης θέσης στη Ligue 1.

Στο ντέρμπι των διωκτών της Παρί, η Λιόν έκαμψε την αντίσταση της έκπληξης στην εκκίνηση της Ligue 1, Λανς. Το 2-1 στο "Γκρουπάμα" μείωσε την απόσταση των δύο ομάδων στους δύο βαθμούς και έθεσε σε κίνδυνο τη 2η θέση των "λανσουά".

Η ομάδα του Φρανκ Εζ μπήκε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό της, όμως ένα εύστοχο πέναλτι του Καρλ Τοκό Εκαμπί άλλαξε το μομέντουμ. Ο Χουσέμ Αουάρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 41' (ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Ζονατάν Κλος, όμως το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ) και όλα έδειχναν ότι οι "γκον" θα έφταναν σε μία άνετη επικράτηση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν διαφορετική άποψη. Ο Αρνό Καλιμουεντό Μουινγκά στο 61' μείωσε σε 2-1, ενώ ο Πζέμισλαβ Φρανκόβσκι είχε δύο καλές στιγμές στη συνέχεια για να "παγώσει" τις κερκίδες. Δεν κατάφερε να νικήσει τον Άντονι Λόπες και η Λιόν πήρε το "τρίποντο".

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής στη Ligue 1

Η βαθμολογία της Ligue 1

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής στη Ligue 1

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ