LIGUE 1

Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ 2-1: Ντύθηκε Μέσι ο Ντι Μαρία, με ασίστ και γκολ έδωσε το τρίποντο στους γηπεδούχους

Ο Ντι Μαρία πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ | 29 Οκτωβρίου 2021
Ο Ντι Μαρία πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ | 29 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MICHEL EULER/AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ντι Μαρία να μπαίνει στα... παπούτσια του Μέσι ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων κέρδισε τη Λιλ 2-1 με ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτο με τον Αργεντινό να έχει ασίστ και γκολ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε στις νίκες στη Ligue 1 επικρατώντας 2-1 της Λιλ μετά από ανατροπή και με τον Ντι Μαρία να μπαίνει στα... παπούτσια του Μέσι και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη με γκολ και ασίστ.

Φυσικά το μυαλό όλων στην Παρί είναι και στον Μέσι που αποχώρησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης λόγω μυϊκού προβλήματος και είναι αμφίβολος για το επερχόμενο ματς του Champions League με αντίπαλο τη Λειψία.

Στο πρώτο μέρος η Λιλ ήταν καλύτερη, απείλησε πρώτη, έφτιαξε ευκαιρίες για γκολ το οποίο τελικά βρήκε στο 31' όταν οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν όμορφα τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Γιλμάζ που γύρισε προς τον Ντέιβιντ ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μέσι έγινε αλλαγή με τον Ικάρντι να παίρνει τη θέση του και να επιστρέφει σε ματς της Παρί. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση του τους κυρίως στο τελευταίο εικοσάλεπτο με πρωταγωνιστή τον Ντι Μαρία.

Αρχικά ο Αργεντινός στο 74' μπήκε από τα αριστερά, είδε τον Μαρκίνιος στο δεύτερο δοκάρι, του πέρασε τη μπάλα και ο αρχηγός της Παρί πλασάρε για το 1-1.

Στο 88' ο Ντι Μαρία και πάλι συνεργάστηκε με τον Νεϊμάρ, ο οποίος του πάτησε τη μπάλα και ο Αργεντινός με πλασέ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τους γηπεδούχους.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ντοναρούμα, Κέρερ (65' Νταγκμπά), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ (65' Μέντες), Βαϊνάλντουμ (85' Ντράξλερ), Περέιρα, Γκέιγ, Ντι Μαρία (90+3' Ερέρα), Μέσι (46' Ικάρντι), Νεϊμάρ.

ΛΙΛ: Γκρμπις, Τσελίκ, Φόντε, Ντιαλό, Μαντάβα, Ικόνε (79' Γουεά), Σάντσες, Ξέκα, Μπάμπα (90' Γιαζίτζι), Ντέιβιντ, Γιλμάζ (75' Ονανά).

TAGS LIGUE 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ