EURO 2016

Μπονούτσι: "Δεν ζητάω συγγνώμη από την Αρμενία"

Italy's Leonardo Bonucci, right, reacts after scoring against Greece, during the Euro 2020 group J qualifying soccer match between Greece and Italy at Olympic stadium in Athens, Saturday, June 8, 2019. (AP Photo/Yorgos Karahalis)
Italy's Leonardo Bonucci, right, reacts after scoring against Greece, during the Euro 2020 group J qualifying soccer match between Greece and Italy at Olympic stadium in Athens, Saturday, June 8, 2019. (AP Photo/Yorgos Karahalis) AP PHOTO/YORGOS KARAHALIS

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι απηύδυσε από την κριτική που του γίνεται περί θεάτρου στον αγώνα της Ιταλίας με την Αρμενία και έκανε λόγο για αγκωνιά που είχε δεχτεί σε προηγούμενη φάση.

Δέχτηκε σκληρή κριτική, ακόμα από από Ιταλούς δημοσιογράφους, με την κατηγορία πως έκανε θέατρο για να κερδίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καραπετιάν (κάτι που έγινε) στον αγώνα κόντρα στην Αρμενία.

Παρά το γεγονός όμως ότι τα τηλεοπτικά ριπλέι δεν τον δικαιώνουν, ο Λεονάρντο Μπονούτσι ένιωσε την ανάγκη να περάσει στην αντεπίθεση, με τον στόπερ της Γιουβέντους να απαντάει στους επικριτές του μετά από το νικηφόρο ματς με την Σλοβακία.

"Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και δεν αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ. Δεν είχα σκεφτεί καν πως είχε ήδη κίτρινη κάρτα ο Καραπετιάν.

Αυτό που σκεφτόμουν ήταν πως είχα ήδη δύο ράμματα από μία αγκωνιά και προσπαθούσα να προστατέψω το φρύδι μου.

Είναι απογοητευτικό το πώς δημιουργήθηκε αυτή η πολεμική αλλά το δέχομαι και προχωρώ, εγώ μιλώ στο γήπεδο", δήλωσε ο Μπονούτσι στο φινάλε του αγώνα με την Φινλανδία και συμπλήρωσε:

"Από τη στιγμή που έχω φτάσει τα 91 ματς με την εθνική ομάδα της πατρίδας μου, σημαίνει πως κάτι έχω κάνει καλά για να βοηθήσω την ομάδα μου".

Photo Credits: AP Photo/Yorgos Karahalis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ