EURO 2016

Καραπετιάν για Μπονούτσι: "Ντροπιαστικό αυτό που έκανες"

Armenia's Aleksandre Karapetyan celebrates after scoring the opening goal during the Euro 2020 group J qualifying soccer match between Armenia and Italy at the Vazgen Sargsyan Republican stadium in Yerevan, Armenia, Thursday, Sept. 5, 2019. (AP Photo/Hakob Berberyan)
Armenia's Aleksandre Karapetyan celebrates after scoring the opening goal during the Euro 2020 group J qualifying soccer match between Armenia and Italy at the Vazgen Sargsyan Republican stadium in Yerevan, Armenia, Thursday, Sept. 5, 2019. (AP Photo/Hakob Berberyan) AP PHOTO/HAKOB BERBERYAN

Ο επιθετικός της εθνικής Αρμενίας, Αλεκσάντρε Καραπετιάν, ξέσπασε κατά του Λεονάρντο Μπονούτσι μέσω Instagram, κατηγορώντας τον πως έκανε θέατρο για να εκμαιεύσει την αποβολή του.

Η αναμέτρηση της Αρμενίας με την Ιταλία στο Ερεβάν βρήκε νικήτρια στον αγωνιστικό χώρο την σκουάντρα ατζούρα με 3-1, όμως η μάχη στα social media δεν έχει τελειώσει και για αυτό φρόντισε ο Αλεκσάντρε Καραπετιάν.

Ο επιθετικός της Αρμενίας αποβλήθηκε στο φινάλε του πρώτου μέρους με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά στον Μπονούτσι σε εναέρια μονομαχία τους και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για όλο το δεύτερο ημίχρονο, με τον ίδιο να θεωρεί πως ο διαιτητής παρασύρθηκε από την πονηριά του Ιταλού αμυντικού.

"Έχω μεγάλο σεβασμό για αυτά που έχεις πετύχει στο ποδόσφαιρο αλλά αυτό που έκανες ήταν ντροπιαστικό", σχολίασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο Καραπετιάν, ο οποίος δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός πως ο διαιτητής του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα και καταδίκασε την ομάδα του να παίξει για ένα 45λεπτο με παίκτη λιγότερο.

Σημειώνεται πως το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1, όμως στο δεύτερο οι Αρμένιοι δεν μπόρεσαν να αντέξουν με αριθμητικό μειονέκτημα, με τους παίκτες του Μαντσίνι να σκοράρουν δις μέσα σε μερικά λεπτά με τους Πελεγκρίνι (77') και Μπελότι (80') και να κάνουν το "5 στα 5" στον 10ο προκριματικό όμιλο του Euro 2020.

Photo Credits: AP Photo/Hakob Berberyan

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ