ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Εξετάζουμε τρεις προτάσεις για μεταγραφή"

Μπόλονι: "Εξετάζουμε τρεις προτάσεις για μεταγραφή"
Μπόλονι

Κεφάτος παρουσιάστηκε ο Λάσλο Μπόλονι στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τις κινήσεις του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στους παίκτες των Ακαδημιών

" Σήμερα μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις, εγώ μπορώ να κάνω απεργία σήμερα;" αναρωτήθηκε αρχικά ο Ρουμάνος αστειευόμενος και συνέχισε μιλώντας για το ματς με τον Πανιώνιο: " Είμαι χαρούμενος που τελειώσαμε επιτυχημένα αυτό τον μαραθώνιο παιχνιδιών και θα έχουμε μια μέρα ρεπό πριν ετοιμάσουμε τον επόμενο μαραθώνιο. Σήμερα το παιχνίδι μας μου άρεσε ιδιατέρως, καναμε καλό ματς τα πρώτα 45 λεπτά. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που σκοράραμε νωρίς, στην διάρκεια του 1ου ημιχρόνου είχαμε ωραίες ενέργειες και προσπάθειες για ακόμη ένα γκολ".

Πρόσθεσε ότι: " Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι του Σαλπιγγίδη που έγινε πολλές φορές πλέι μέικερ και έβγαλε πολλές φορές ασίστ σε παίκτες όπως ο Ετο. Θα μου άρεσε βέβαια να βρει και εκείνος κάποιες ευκαιρίες για να κάνει και εκείνος κάποιο γκολ. Στο πρώτο μέρος οι Λίνο και Έτο πολλές φορές έπαιξαν σαν επιθετικοί στις πτέρυγες και όλα αυτά μαζί μου έδωσαν ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα χάσαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το παιχνίδι μετά την ωραία ενέργεια του Αθανασιάδη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλός μας πήρε περισσότερα ρίσκα".

Τόνισε πως: " Στο τελευταίο 20λεπτό με τις αλλαγές που κάναμε επανήλθε η ισορροπία, σίγουρα να κερδίσεις με 1-0 αυτό το ματς δεν είναι ένα σούπερ αποτέλεσμα αλλά απλώς ένα καλό σκορ. Επέλεξα να παίξω μαζί με Λίνο και Ετο για να προκαλέσω εκπλήξεις στον αντίπαλο από την δεύτερη και την τρίτη γραμμή και ο Λίνο ειδικά ήταν εξαιρετικά παρών σε τέτοιες καταστάσεις και νομίζω ότι έκανα μια καλή επιλογή παρά ότι δυστυχώς ο Σταφυλίδης έμεινε έξω. Οι παίκτες μου έδωσαν πολλά σήμερα. Οι παίκτες μου έδωσαν πάρα πολλά μέσα σε κρύες συνθήκες που θέλει να καταναλώσεις μεγαλύτερη ενέργεια, είμαι χαρούμενος που τελειώσαμε με θετικά αποτελέσματα την σειρά αγώνων".

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ επεσήμανε: " Είναι αλήθεια ότι δεν ήμασταν πολύ καλοί, αλλά υπήρξαν και πολλές φορές κάποια παιχνίδια που ήμασταν καλοί και χάσαμε 4 βαθμούς στην έδρα μας. Νομίζω ότι έχετε δίκιο όταν μιλάτε για αυτοσυγκέντρωση και υπευθυνότητα, αυτά τα πράγματα όταν τα έχεις αποδίδουν. Και είναι αλήθεια ότι εδώ και καιρό έχουμε θετικά αποτελέσματα και μακάρι ο Θεός να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε".

Για νεαρούς παίκτες και τις ευκαιρίες που παίρνουν ο προπονητής του "Δικεφάλου" έκανε ιδιαίτερη μνεία: "Ο Κατσικάς άρχισε ουσιαστικά το πρωτάθλημα την φετινή χρονιά. Έπαιξε με τον Λεβαδειακό και ήταν ούτε καλός, ούτε κακός, είναι συνεχώς στο μυαλό μου, όποτε υπάρχει η δυνατότητα θα τον χρησιμοποιήσω. Μπορεί να κάνει πράγματα και να αποδειχτεί καλός ποδοσφαιριστής για τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννου με επιβεβαιώνει, του λείπει μόνο η τελική ενέργεια, το γκολ, για να μου στείλει το μήνυμα ότι μπορώ να τον βάζω ακόμη πιο συχνά.

Του λείπει μόνο ένα βήμα για να πάει και άλλο μπροστά. Τον Γλύκο εξακολουθώ να τον θεωρώ από τους νεαρούς παίκτες, οι εξετάσεις του δεν είναι ένας αγώνας, είναι μια περίοδος. Ο Σταφυλίδης για λόγους τακτικής δεν αγωνίστηκε, αλλά ήταν και μια ημέρα άρρωστος μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει να μάθει να είναι δυνατός και μετά από δυνατό παιχνίδι.

Σαφώς και δεν φεύγει από το μυαλό μας και σήμερα έκανα ένα δώρο στον Πόποβιτς, δεν ήταν εύκολο δώρο, αλλά παρόλα αυτά το να χρησιμοποιώ νέους είναι ένα μήνυμα στους παίκτες των Ακαδημιών ότι ανοίγουμε την πόρτα, τους δείχνουμε τον δρόμο. Το θέμα είναι να δούνε τον δρόμο είναι μακρύς και δύσκολος. Αυτό που ζητάω πρωταρχικά είναι να έχουν την νοοτροπία του ΠΑΟΚ και της Θύρας 4 για να προχωρήσουν".

Για το ζήτημα με τα παιχνίδια που διεξάγονται κοντά το ένα με το άλλο και την διαμαρτυρία του Ατρόμητου: " Περιμένετε να ζητήσω να γίνει το ματς μια ημέρα αργότερα; Δεν μπορώ να αλλάξω τα λόγια μου, σαφώς η μία ημέρα είναι ένα πλεονέκτημα απέναντί τους αλλά πρέπει να σκεφτούν ότι και εμείς παίξαμε συνεχόμενα παιχνίδια".

Για τις κινήσεις που γίνονται στο μεταγραφικό μέτωπο: " Δουλεύουμε καθημερινά για να βρούμε λύσεις για τον ΠΑΟΚ: "Κάποιες στιγμές πραγματικά βρίσκουμε ένα καλό όνομα με καλές συνθήκες για να έρθει εδώ. Και μετά πολλές φορές βλέπουμε ότι ίσως πρέπει να αλλάξουμε την άποψή μας. Έχουμε τρεις προτάσεις, για κάποιον παίκτη που μπορεί να έρθει και να αρχίσει αμέσως να παίζει.

Έχουμε επίσης κατά νου κάποιους νεαρούς ξένους παίκτες, αλλά για να σας δώσω ξεκάθαρες απαντήσεις θα χρειαστώ δύο με τρεις ημέρες υπομονή από την δικιά σας πλευρά. Επειδή όμως η γυναίκα μου είναι εδώ και αύριο θα πάω στο μουσείο και πρέπει να καθαρίσω το αυτοκίνητό μου τώρα σας αφήνω!".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ