ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέτις - Ολυμπιακός: Ξυπνάει άσχημες μνήμες ο διαιτητής που όρισε η UEFA

Μπέτις - Ολυμπιακός: Ξυπνάει άσχημες μνήμες ο διαιτητής που όρισε η UEFA
EUROKINISSI

Ο Σεργκέι Καράσεβ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Μπέτις - Ολυμπιακός (29/11, 19:55) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ήταν διαιτητής και στο Μάλμε - Ολυμπιακός 2-0, αφήνοντας με παράπονα τους Πειραιώτες.

Τον Ρώσο διαιτητή, Σεργκέι Καράσεβ, όρισε η UEFA για να διευθύνει το παιχνίδι της Μπέτις με τον Ολυμπιακό (29/11, 19:55) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο εν λόγω ρέφερι ξυπνάει άσχημες μνήμες στους Πειραιώτες, καθώς τους είχε αφήσει με πολλά παράπονα από ένα παιχνίδι που είχε σφυρίξει για το Champions League της σεζόν 2014-15 με αντίπαλο τη Μάλμε στη Σουηδία ( ήττα με 2-0 την 1η Οκτωβρίου 2014).

Σε εκείνο το παιχνίδι, είχε ακυρωθεί γκολ του Μήτρογλου στο 41' για οφσάιντ στον Μποτία πριν σκοράρει ο Έλληνας φορ και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο (56') δεν είχε δώσει πέναλτι σε ανατροπή του Γιάννη Μανιάτη από τον Τίνερχολμ των γηπεδούχων. Μάλιστα, ο Μανιάτης δέχθηκε και κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Ήταν ο όμιλος με Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους, όπου ο Ολυμπιακός μάζεψε εννέα βαθμούς με τρεις εντός έδρας νίκες, αλλα δεν προχώρησε στην επόμενη φάση και συνέχισε στο Europa League.

Ο Ρώσος διαιτητής είχε σφυρίξει και στην αναμέτρηση της Ουγγαρίας με την Ελλάδα (0-0) στη Βουδαπέστη για τα προκριματικά του Euro 2016.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ