ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Πάνω από όλα η ομάδα"

Μπεργκ: "Πάνω από όλα η ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ υποστήριξε ότι τον ίδιο δεν τον νοιάζει καθόλου ο τίτλος του πρώτο σκόρερ καθώς τον ευχαριστεί μόνο να νικάει ο Παναθηναϊκός και να φτάσει στην κατάκτηση ενός τίτλου.

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Άρη με τον Σουηδό να σημειώνει χατ τρικ, να ισοφαρίζει μια επίδοση που κρατούσε από το 2006 και παράλληλα να φτάνει τα 13 τέρματα με την πράσινη φανέλα.

Ο Σουηδός "άγγελος" οδηγεί τον Παναθηναϊκό την φετινή σεζόν και μετά το τέλος της αναμέτρησης με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" υποστήριξε ότι για τον ίδιο το σημαντικό δεν είναι τα γκολ που πετυχαίνει αλλά να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση ενός τίτλου.

Η Super BALL στην Τούμπα για το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, σχόλια και εκπομπή από τις 21:00. Καλεσμένος στο studio ο Στέφανος Καπίνο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπέργκ:

"Περίμενα κάποια στιγμή ότι θα έβαζα παραπάνω από ένα τέρμα και αυτό ήρθε σήμερα. Πήγαν όλα καλά η αλήθεια είναι ότι μετά από ένα ντέρμπι έχεις προβληματισμό για το πως θα πάει η επόμενη μέρα αλλά σήμερα πήγαν όλα καλά".

Ποιο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας σου θεωρείς ότι ήταν καλύτερο;
"Πιστεύω το γκολ του Κλωναρίδη. Έδωσα με τακουνάκι στον Ζέκα η μπάλα πέρασε από έναν αμυντικό και ο Κλωναρίδης το εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε".

Είσαι ένας επιθετικός που πετυχαίνει και γκολ αλλά μοιράζει και ασίστ τι σου αρέσει περισσότερο; "Οπωσδήποτε προτιμώ να σκοράρω αλλά μου αρέσει και να δίνω ευκαιρίες στους συμπαίκτες μου. Είναι κάτι που επίσης με κάνει χαρούμενο. Για μένα και τα δυο είναι ευχάριστα".

Έχεις φτάσει τα 13 τέρματα. Μπορεί να σε δούμε πρώτο σκόρερ;
"Το πιο σημαντικό για μένα είναι να κερδίζουμε. Δεν έχει σημασία να βγω πρώτος σκόρερ και να βγούμε τέταρτοι αλλά θέλω να πάρουμε έναν τίτλο".

Δείξατε καλύτερη διαχείριση από άλλα ματς που βρεθήκατε μπροστά στο σκορ και στη συνέχεια σας ισοφάρισαν;
"Αυτό που είπατε είναι αληθές. Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλει κανείς. Το πιο σημαντικό είναι να παραμένουμε συγκεντρωμένοι ώστε και σε αντίξοες συνθήκες όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά να μπορέσουμε να κρατήσουμε την συγκέντρωση μας και να παίρνουμε τα ματς".

Μετά το τέλος του αγώνα πήγες σε έναν φίλαθλο και έδωσες τη φανέλα σου. Σήμαινε κάτι αυτή η κίνηση;
"Ναι πρόκειται για έναν φίλαθλο για τον οποίο ο προπονητής μου είχε πει ότι είχε δυσκολίες στην ζωή του και μου είπε ότι ήθελε την φανέλα μου. Είναι όμορφο να μπορείς να χαρίζεις το γέλιο να κάνεις κάποιον άνθρωπο χαρούμενο".

Ο Παναθηναϊκός δείχνει συνέχεια βελτίωση;
"Συμφωνώ απόλυτα. Βλέπετε ότι έχουμε μια ομάδα καινούρια αλλά πλέον τα πράγματα είναι καλύτερα. Γνωριζόμαστε και πάμε από το καλό στο καλύτερο".

Είναι μια από τις καλύτερες εβδομάδες της καριέρας σου;
"Πράγματι ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εβδομάδα και με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο. Τόσο η νίκη μας κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Άρη όσο και η κλήση μου στην Εθνική. Την Κυριακή έχουμε ρεπό και θα μπορέσουμε να το απολαύσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους και από Δευτέρα πάλι δουλειά για το επόμενο ματς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ