ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Μπενζεμά: Στις 20 Ιουλίου το πιθανό ντεμπούτο του με την Αλ Ιτιχάντ

Ο Μπενζεμά στην παρουσίασή του από την Αλ Ιτιχάντ
Ο Μπενζεμά στην παρουσίασή του από την Αλ Ιτιχάντ © 2023 / AP IMAGES

Το ντεμπούτο του Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ είναι πιθανό να γίνει στις 20 Ιουλίου κόντρα στην Εσπεράνς Σπορτίβ ντε Τυνίς στους ομίλους του αραβικού πρωταθλήματος συλλόγων.

Στις αρχές Ιουνίου ο Καρίμ Μπενζεμά ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ, ο οποίος αποχώρησε από τη Ρεάλ σαν θρύλος μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Ο 35χρονος φορ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026, ενώ η συμφωνία των δύο πλευρών θα του αποφέρει ετήσιες αποδοχές που μπορεί να φτάσουν και τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Στις 8 Ιουνίου ο Γάλλος επιθετικός παρουσιάστηκε με φαντασμαγορικό τρόπο από τους πρωταθλητές της Σαουδικής Αραβίας και καθώς εμφανίστηκε στο "Βασιλιάς Αμπντουλάχ" γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας.

Πλέον όλοι περιμένουν να τον δουν να αγωνίζεται, με δημοσίευμα της SPORT να αναφέρει πως πιθανή ημερομηνία για το ντεμπούτο του Μπενζεμά με την Αλ Ιτιχάντ είναι στις 20 Ιουλίου κόντρα στην Εσπεράνς Σπορτίβ ντε Τυνίς στη φάση των ομίλων του αραβικού πρωταθλήματος συλλόγων.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ