ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπέλιγχαμ για τις δύο αγωνιστικές: "Γελοία η τιμωρία, δεν είπα τίποτα προσβλητικό"

Ένταση στη διάρκεια του αγώνα της Βαλένθια με τη Ρεάλ για τη La Liga 2023-2024 στο "Μεστάγια", Βαλένθια | Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
Ένταση στη διάρκεια του αγώνα της Βαλένθια με τη Ρεάλ για τη La Liga 2023-2024 στο "Μεστάγια", Βαλένθια | Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 © 2024/JOSE BRETON/AP IMAGES

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ εξέφρασε τη διαφωνία του για την τιμωρία που του επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της La Liga για την κόκινη κάρτα που δέχθηκε στο Βαλένθια - Ρεάλ, δηλώνοντας ότι δεν είπε τίποτα προσβλητικό.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ τιμωρήθηκε με την πειθαρχική επιτροπή της La Liga με δύο αγωνιστικές για την αποβολή με κόκκινη κάρτα στο Μεστάγια στο επεισοδιακό ματς της Ρεάλ με τη Βαλένθια.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας βρισκόταν στις καθυστερήσεις, με το σκορ στο 2-2 και τους "μερένγκες" να πιέζουν για τη νίκη.

Έπειτα από κόρνερ της Ρεάλ η μπάλα απομακρύνθηκε, ο Μπραχίμ Ντίαθ έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Μπέλιγχαμ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγύρισαν μέχρι να δουν τον Χεσούς Χιλ Μανθάνο να τους ενημερώνει πως είχε σφυρίξει τη λήξη. Η ένταση ήταν τεράστια, με τον διαιτητή να αποβάλει με απευθείας κόκκινη τον Μπέλιγχαμ.

"Ο Μπέλιγχαμ τού είπε "είναι γ@@@@@@ο γκολ", δεν τον προσέβαλε", είχε αναφέρει ο Κάρλο Αντσελότι, ενώ από τη μεριά του ο Μπέλιγχαμ δήλωσε:

"Δεν είπα τίποτα προσβλητικό, δεν είπα κάτι διαφορετικό από αυτό που είπαν οι συμπαίκτες μου και νομίζω ότι μερικές φορές επειδή είμαι νέος θέλουν να με χρησιμοποιήσουν ως παράδειγμα.

Στο τέλος είμαι υπεύθυνος για τις πράξεις μου και δεν είμαι περήφανος, αλλά νομίζω ότι δύο ματς για αυτό είναι λίγο γελοίο Θα αναλάβω την ευθύνη μου και θα στηρίξω την ομάδα από την κερκίδα".

Η Ρεάλ θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης για να μειώσει την ποινή του. Με βάση τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα χάσει το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Θέλτα, αλλά και αυτό με την Οσασούνα στις 16 Μαρτίου στην Παμπλόνα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ