ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Ο Μπέλιγχαμ είπε στον διαιτητή "είναι γ@@@@@@ο γκολ", δεν έχει προηγούμενο αυτό που έγινε"

Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ σε αγώνα της La Liga στο Μεστάγια κόντρα στην Βαλένθια | 2 Μαρτίου 2024
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ σε αγώνα της La Liga στο Μεστάγια κόντρα στην Βαλένθια | 2 Μαρτίου 2024 @2024 JOSE BRETON/AP IMAGES

Οι άνθρωποι της Ρεάλ βράζουν με τη διαιτησία του Μανθάνο στο ματς με την Βαλένθια για την απόφασή του να μη μετρήσει γκολ του Μπέλιγχαμ σφυρίζοντας το φινάλε με τη μπάλα στον αέρα, με τον Κάρλο Αντσελότι να κάνει λόγο για πρωτόγνωρα πράγματα.

Ο αγώνας της Βαλένθια με την Ρεάλ στο "Μεστάγια" για την 27η αγωνιστική της La Liga ήταν καθηλωτικός για το φίλαθλο κοινό με τα τέσσερα γκολ που προσέφερε, με τον Βινίσιους να σκοράρει δις και να απαντάει στους Ντούρο και Γιαρεμτσούκ, όμως δεν έμελε να είναι κάποιος εκ των παραπάνω παικτών ο πρωταγωνιστής.

Αυτός θα μπορούσε να ήταν ο Τζουντ Μπέλιγχαμ που σκόραρε με κεφαλιά στο 90+9' έπειτα από σέντρα του Μπραχίμ Ντίαθ για να γράψει το 3-2 για τους μερένγκες, όμως το buzzer beater που πέτυχε δεν ήταν γραπτό να το πανηγυρίσει, με τον Χεσούς Χιλ Μανθάνο να του κλέβει όλη τη δόξα.

Ο λόγος για τον διαιτητή που σφύριξε το τέλος του αγώνα την ώρα που η μπάλα είχε φύγει από το πόδι του Ντίαθ και ήταν στον αέρα, με τον άρχοντα της αναμέτρησης να προκαλεί χάος στον αγωνιστικό χώρο και να "τινάζει στον αέρα" τον αγώνα με την απόφασή του.

Οι παίκτες των δύο ομάδων πήραν μέρος σε επικές αψιμαχίες ενώ ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ζήτησε το λόγο από τον Μανθάνο για την απόφασή του και είδε απευθείας κόκκινη κάρτα, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν μάλιστα πως "κινδυνεύει με ποινή δύο ή τριών αγωνιστικών αποκλεισμού αν η πειθαρχική επιτροπή κρίνει πως είχε επιθετική συμπεριφορά απέναντι στον διαιτητή".

"Ο Μπέλιγχαμ τού είπε "είναι γ@@@@@@ο γκολ", δεν τον προσέβαλε. Θα δούμε τι θα γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα για το περιστατικό. Τι να πω, δεν έχω πολλά να πω.

Συνέβη κάτι άνευ προηγουμένου. Αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κάρλο Αντσελότι στο περιθώριο της αναμέτρησης, για να προσθέσει μεταξύ άλλων:

"Οι παίκτες είναι θυμωμένοι. Θα πρέπει όλοι να ηρεμήσουμε γιατί έχουμε σημαντικό ματς την Τετάρτη (σ.σ. με την Λειψία για τους "16" του Champions League)".

Ενδεικτική της οργής των ποδοσφαριστών της Ρεάλ για τον διαιτητή ήταν η δήλωση του Βινίσιους πως "δεν νικήσαμε απόψε επειδή δεν μας άφησαν", ενώ είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως ακόμη και οι άνθρωποι της Βαλένθια έδειξαν κατανόηση στις αντιδράσεις των Μαδριλένων στο φινάλε του αγώνα.

"Θα υπάρχει διαμάχη αλλά καταλαβαίνω τις διαμαρτυρίες της Ρεάλ", δήλωσε ο προπονητής των "νυχτερίδων" Ρούμπεν Μπαράχα ενώ ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Βαλένθια, Ούγκο Ντούρο, είπε: "Κατανοώ τους ανθρώπους της Ρεάλ. Δεν καταλαβαίνω γιατί άργησε τόσο να σφυρίξει".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ