LA LIGA

Βαλένθια - Ρεάλ: Το γκολ του Μπέλιγχαμ που δεν μέτρησε και προκάλεσε χάος

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βαλένθια για τη La Liga 2023-2024 στο "Μεστάγια", Βαλένθια | Σάββατο 3 Μαρτίου 2024
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βαλένθια για τη La Liga 2023-2024 στο "Μεστάγια", Βαλένθια | Σάββατο 3 Μαρτίου 2024 © 2024/JOSE BRETON/AP IMAGES

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σκόραρε, όμως ο Χεσούς Χιλ Μανθάνο είχε σφυρίξει τη λήξη δευτερόλεπτα νωρίτερα κι έτσι η Ρεάλ δεν πήρε τη νίκη μέσα στο "Μεστάγια" κόντρα στη Βαλένθια, προκαλώντας χάος στο φινάλε.

Η Ρεάλ πανηγύρισε το γκολ της νίκης στο 99ο λεπτό κόντρα στη Βαλένθια, όμως ο Χεσούς Χιλ Μανθάνο ενημέρωσε τους παίκτες ότι είχε σφυρίξει τη λήξη και το φινάλε του σπουδαίου αγώνα στο "Μεστάγια" κατέληξε σε χάος.

Ο αγώνας βρισκόταν στις καθυστερήσεις, με το σκορ στο 2-2 και τους "μερένγκες" να πιέζουν για τη νίκη. Έπειτα από κόρνερ της Ρεάλ η μπάλα απομακρύνθηκε, ο Μπραχίμ Ντίαθ έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγύρισαν μέχρι να δουν τον διαιτητή να τους ενημερώνει πως είχε σφυρίξει τη λήξη. Η ένταση ήταν τεράστια, παίκτες των δύο ομάδων άρχισαν αψιμαχίες, ενώ ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Μπέλιγχαμ, ο οποίος φέρεται να του είπε "είναι γ@@@@@@ο γκολ. Η μπάλα ήταν στον αέρα. Τι διάολο είναι αυτό;".

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ