ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μπέλιγχαμ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την κόκκινη στο Μεστάγια

Ένταση στη διάρκεια του αγώνα της Βαλένθια με τη Ρεάλ για τη La Liga 2023-2024 στο "Μεστάγια", Βαλένθια | Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
Ένταση στη διάρκεια του αγώνα της Βαλένθια με τη Ρεάλ για τη La Liga 2023-2024 στο "Μεστάγια", Βαλένθια | Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 © 2024/JOSE BRETON/AP IMAGES

Χωρίς τον Τζουντ Μπέλιγχαμ θα πορευθεί τις επόμενες δύο αγωνιστικές η Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga, μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε στο Μεστάγια για τον Χιλ Μανθάνο.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο Μεστάγια, μετά το ακυρωθέν γκολ που πέτυχε στο φινάλε και την έκρηξη των μερένγκες που προκάλεσε η συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Άγγλος μέσος τιμωρήθηκε με την πειθαρχική επιτροπή της La Liga με δύο αγωνιστικές, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ για περιφρόνηση κατά του διαιτητή, Χιλ Μανθάνο, στον οποίο επιτέθηκε φραστικά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης για να μειώσει την ποινή του. Με βάση τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα χάσει το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Θέλτα, αλλά και αυτό με την Οσασούνα στις 16 Μαρτίου στην Παμπλόνα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ