ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μπέκαμ: "Πήραμε τον Μέσι για να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά Αμερικανών ποδοσφαιριστών"

Ο Μέσι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στη Φιλαντέλφεια για το League Cup
Ο Μέσι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στη Φιλαντέλφεια για το League Cup AP FOTO/CHRIS SZAGOLA

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δήλωσε ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι το "δώρο" του στην Αμερική και το MLS και πως ένας από τους λόγους που ήθελε τον Αργεντινό στην ομάδα του ήταν για να εμπνεύσει την επόμενη γενιά ποδοσφαιριστών.

Η πρώτη χρονιά του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, του MVP της ομάδας, στέφθηκε με επιτυχία καθώς έφερε και τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου, το Leagues Cup.

Η άφιξη του Αργεντινού σταρ άλλαξε τα δεδομένα στο MLS, με τον κόσμο να στήνει ουρές έξω από τα γήπεδα για να δει από κοντά έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μεταγραφή του Μέσι δεν είναι όνειρο και μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο υποστήριξε ότι η απόκτηση τού ήταν το "δώρο του στην Αμερική και το MLS".

"Είναι ακόμα δύσκολο όταν κάποιος γυρίζει προς το μέρος μου και λέει ότι η Ίντερ Μαϊάμι έχει τον Λιονέλ Μέσι να το πιστέψω, ξέρεις. Είναι μεγάλη περηφάνεια για μένα να έχω ως ιδιοκτήτης έναν τέτοιο παίκτη, τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, στην ομάδα μας.

Πάντα γνωρίζαμε ότι το να φέρουμε τον Λίο στην Αμερική, όχι μόνο στο Μαϊάμι, ήταν το δώρο μας στην Αμερική και το MLS. Επειδή κάποιος σαν αυτόν αλλάζει το παιχνίδι.

Ξέρετε, κάποιος σαν αυτόν εμπνέει μια άλλη γενιά ποδοσφαιριστών. Και γι' αυτό θέλαμε να τον φέρουμε στην ομάδα. Φυσικά και θέλουμε να πάρουμε πρωταθλήματα. Φυσικά, θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Αλλά ένας από τους λόγους που τον αγοράσαμε ήταν για να εμπνεύσουμε και την επόμενη γενιά ποδοσφαιριστών στην Αμερική. Να θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές. Οπότε με το να τον φέρουμε το πετυχαίνουμε αυτό κι είναι σημαντικό για εμάς", είπε ο παλαίμαχος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ MLS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ