ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Βγήκε MVP της Ίντερ Μαϊάμι με 14 ματς στη σεζόν

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε αγώνα του MLS απέναντι στην Νάσβιλ | 30 Αυγούστου 2023
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε αγώνα του MLS απέναντι στην Νάσβιλ | 30 Αυγούστου 2023 @2023 MARTA LAVANDIER/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι παρά το γεγονός πως έκανε μόλις 14 παιχνίδι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι αναδείχτηκε σε MVP της ομάδας για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες.

Άλλη μια διάκριση για τον Λιονέλ Μέσι έστω και αν αυτή έχει να κάνει με την ομάδα του την Ίντερ Μαϊάμι. Ο Αργεντινός με μόνο 14 παιχνίδια στη σεζόν επιλέχθηκε από την ομάδα τους ως MVP του 2023.

Ο Μέσι είναι ο τέταρτος παίκτης που κερδίζει αυτό το βραβείο από τότε που η Ίντερ Μαϊάμι άρχισε να παίζει στο MLS το 2020. Ο Λιούις Μόργκαν ήταν ο πρώτος που το πέτυχε το 2020.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Βραζιλιάνος Γκρεγκόρ πριν από τον Γκονσάλο Ιγκουαίν, τον κορυφαίο της ομάδας σκόρερ στην ιστορία της, ο οποίος το κέρδισε πέρυσι.

Η Ίντερ Μαϊάμι ανέφερε στην ιστοσελίδα της:

"Ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας εντάχθηκε στην Ίντερ Μαϊάμι το καλοκαίρι και άσκησε άμεσο αντίκτυπο στην ομάδα, διαδραματίζοντας βασικό ρόλο στην κατάκτηση του League Cup του 2023, μια πρώτη φορά για την ομάδα.

Ο Μέσι κέρδισε επίσης ατομικά βραβεία για τις επιδόσεις του, όπως αυτά του καλύτερου παίκτη και του κορυφαίου σκόρερ της διοργάνωσης, αφού σημείωσε εντυπωσιακά 10 γκολ και τέσσερις ασίστ σε επτά παιχνίδια".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ MLS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ