ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπεκάλι στο Sport24.gr: "Καμία συμφωνία με Ταταρουσάνου"

Μπεκάλι στο Sport24.gr: "Καμία συμφωνία με Ταταρουσάνου"

Ο ατζέντης του διεθνή τερματοφύλακα της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τσιπριάν Ταταρουσάνου διέψευσε πως υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τι δήλωσε στο Sport24.gr, ο Τζιοβάνι Μπεκάλι.

Ο ρουμανικός Τύπος θεωρεί σίγουρη την μεταγραφή του Τσιπριάν Ταταρουσάνου στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ρομπέρτο, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τους Ρουμάνους θα επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το Sport24.gr επιχείρησε να συνομιλήσει με τον διεθνή γκολκίπερ της Στεάουα Βουκουρεστίου ωστόσο το τηλέφωνο του ήταν εκτός λειτουργίας.

Αντίθετα, ο ατζέντης του 27χρονου τερματοφύλακα της Τζιοβάνι Μπεκάλι τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα αποσαφηνίζοντας πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής.

Ο έμπειρος μάνατζερ, ο οποίος θεωρείται από τους ισχυρότερους ποδοσφαιρικούς παράγοντες της χώρας (ξεκίνησε την καριέρα του το 1989, όντας ο μακροβιότερος στη Ρουμανία) εξήγησε στο Sport24.gr πως πρόκειται για δημοσιεύματα του ρουμανικού Τύπου τα οποία δεν ευσταθούν.

"Δεν υπάρχει κάτι για τον Ταταρουσάνου και τον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό.

Όσα έχεις διαβάσει είναι απλά δημοσιεύματα του ρουμανικού Τύπου. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, ούτε έχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό", τόνισε αρχικά για να προσθέσει:

Μπεκάλι στο Sport24.gr: "Καμία συμφωνία με Ταταρουσάνου"

"Δεν έχω να πω κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Ο Ταταρουσάνου είναι ανοικτός σε προτάσεις. Σε δύο-τρεις μήνες όμως ίσως υπάρξει κάτι και να μπορώ να μιλήσω", ήταν τα λόγια του Μπεκάλι που μας ευχαρίστησε στα ελληνικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ