ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"O Tătăruşanu γίνεται Ταταρουσάνου"

"O Tătăruşanu γίνεται Ταταρουσάνου"

Για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Τσιπριάν Ταταρουσάνου κάνει λόγο ο ρουμανικός Τύπος με την Gazeta Sporturilor να γράφει το όνομα του 27χρονου γκολκίπερ στα ελληνικά!

Οι Ρουμάνοι εμφανίζονται βέβαιοι πως ο τερματοφύλακας της Στεάουα Βουκουρεστίου θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα, τονίζεται πως σύντομα θα υπογράψει από τώρα για τον Ιούλιο οπότε και θα είναι ελεύθερος καθώς είναι κάτι που επιτρέπεται από την FIFA.

Επίσης γίνεται αναφορά στον Ρομπέρτο με τους Ρουμάνους να υποστηρίζουν πως ο συμπατριώτης του Μίτσελ θα επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έτσι, θα ανοίξει ο δρόμος της απόκτησης του Τσιπριάν Ταταρουσάνου, ο οποίος αν τελικά ευσταθούν τα όσα γράφουν οι Ρουμάνοι θα εισπράξει από τον Ολυμπιακό 500.000 ευρώ ετησίως.

Οι απολαβές του διεθνή άσου στην παρούσα φάση δεν ξεπερνούν τα 170.000 ευρώ. Ο Ταταρουσάνου αποκτήθηκε το 2008 από την Γκλόρια Μπίστριτσα έναντι 1.500.000 ευρώ.

Από το 2009 έχει καθιερωθεί κάτω από τα γκολπόστ της Στεάουα, ενώ μετρά 22 διεθνείς εμφανίσεις. Στα μπαράζ για το Μουντιάλ της Βραζιλίας κόντρα στην Ελλάδα, έχασε το πρώτο ματς στο "Καραϊσκάκη" αλλά αγωνίστηκε στη ρεβάνς του Βουκουρεστίου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ