ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Τον Φεβρουάριο αναμένεται να ανακοινώσει η UEFA την τιμωρία των Καταλανών ή μη για παραβίαση του FFP

Ο Ζοάο Φέλιξ της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ατλέτικο για τη La Liga 2023-2024 στο Ολυμπιακό Στάδιο Μοντζουίκ | Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023
Ο Ζοάο Φέλιξ της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ατλέτικο για τη La Liga 2023-2024 στο Ολυμπιακό Στάδιο Μοντζουίκ | Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 © 2023/JOAN MONFORT/AP IMAGES

H UEFA που έχει βάλει στο στόχαστρο την Μπαρτσελόνα για παραβάσεις του FFP αναμένεται να ανακοινώσει την τιμωρία των Καταλανών ή μη στα μέσα Φεβρουαρίου.

Εδώ και λίγες μέρες η Μπαρτσελόνα έχει μπει στο στόχαστρο της UEFA και κινδυνεύει να αποκλειστούν από το νέο Champions League λόγω παραβιάσεων του Financial Fair Play.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η όποια τιμωρία και αν αυτή υπάρξει αναμένεται να ανακοινωθεί από την UEFA πριν τα επερχόμενα παιχνίδια με τη Νάπολι τον Φεβρουάριο το 2024.

Οι Καταλανοί με βάση τις ίδιες πληροφορίες απειλούνται με τιμωρία δύο ή τριών ετών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε κέρδη μαμούθ (ύψους 304 εκατομμυρίων ευρώ), όμως το δημοσίευμα αναφέρει ότι η UEFA θα εξετάσει τα οικονομικά δεδομένα, καθώς τα έσοδα πρέπει να προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από "ποδοσφαιρικές δραστηριότητες".

Η Μπαρτσελόνα έχει εμφανίσει έσοδα στον ισολογισμό της από την "Barca Studios" ήτοι το πρότζεκτ που διαχειρίζεται το οπτικοακουστικό υλικό της ομάδας, όπως το επίσημο κανάλι της ομάδας (Barca TV).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ