ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει να αποκλειστεί από το νέο Champions League λόγω FFP

Barcelona's Robert Lewandowski reacts after missing a scoring chance during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Almeria at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 20, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι απογοητευμένος @ 2023 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει με αποκλεισμό από το νέο Champions League λόγω παραβιάσεων του Financial Fair Play σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Die Welt, ωστόσο οι Καταλανοί δηλώνουν άγνοια για τον συγκεκριμένο κίνδυνο.

Λίγες ώρες μετά τη δικαστική δικαίωση της European Super League στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένα εγχείρημα που "έτρεξαν" από την αρχή μέχρι και σήμερα η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, οι μπλαουγκράνα βρίσκονται σε περιπέτειες.

Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt αναφέρει ότι οι Καταλανοί κινδυνεύουν να αποκλειστούν από το νέο Champions League (και όχι μόνο αλλά μέχρι και μια τριετία), λόγω παραβιάσεων του Financial Fair Play. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε κέρδη μαμούθ (ύψους 304 εκατομμυρίων ευρώ), όμως το δημοσίευμα αναφέρει ότι η UEFA θα εξετάσει τα οικονομικά δεδομένα, καθώς τα έσοδα πρέπει να προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από "ποδοσφαιρικές δραστηριότητες".

Η Μπαρτσελόνα έχει εμφανίσει έσοδα στον ισολογισμό της από την "Barca Studios" ήτοι το πρότζεκτ που διαχειρίζεται το οπτικοακουστικό υλικό της ομάδας, όπως το επίσημο κανάλι της ομάδας (Barca TV).

Πηγές των διοικούντων την Μπαρτσελόνα δήλωσαν άγνοια στην Mundo Deportivo για το εν λόγω σενάριο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ