ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Το like του Πιάνιτς σε δημοσίευση που ζητά από τον Κούμαν να φύγει

Ο Ρόναλντ Κούμαν στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπενφίκα για το Champions League
Ο Ρόναλντ Κούμαν στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπενφίκα για το Champions League © 2021 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς πάτησε like στην ανάρτηση του δημοσιογράφου, Ασράφ Μπεν Αγιάντ, η οποία τόνιζε πως η καλύτερη λύση είναι να αποχωρήσει ο Ρόναλντ Κούμαν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Σε αντίθεση με όσα δήλωσε ο Ρόναλντ Κούμαν μετά τη νέα οδυνηρή ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπενφίκα με 3-0 στο Champions League φαίνεται πως δεν απολαμβάνει τη στήριξη από όλους τους παίκτες των "μπλαουγκράνα", όπως ο ίδιος πιστεύει.

"Από τους παίκτες μου αισθάνομαι υποστήριξη", τόνισε συγκεκριμένα ο 58χρονος μετά το φινάλε του αγώνα, που βρήκε τους Καταλανούς ξανά χωρίς τελική εντός εστίας. Ωστόσο, η πραγματικότητα στα αποδυτήρια της Μπάρτσα φαίνεται πως είναι κάπως διαφορετική, από ό,τι τείνει να πιστεύει ο Ολλανδός κόουτς.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από το like του Μίραλεμ Πιάνιτς, το οποίο έρχεται κόντρα στις δηλώσεις του Κούμαν. Συγκεκριμένα, ο Βόσνιος διεθνής μέσω του like του έδειξε να συμφωνεί με την ανάρτηση του δημοσιογράφου, Ασράφ Μπεν Αγιάντ, η οποία τόνιζε πως η καλύτερη λύση είναι να αποχωρήσει ο Ολλανδός από τον πάγκο του καταλανικού συλλόγου.

"Ευχαριστούμε και αντίο, αυτή είναι η λιγότερη απόφαση που πρέπει να ληφθεί", αναφέρει χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του ο δημοσιογράφος.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ