ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Θλάση ο Ντεμπελέ στην επιστροφή του μετά από πέντε μήνες

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Θέλτα για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Θέλτα για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 © 2019 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Άσχημα νέα για την Μπαρτσελόνα και τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος τραυματίστηκε ξανά και όπως έκανε γνωστό μέσω ενημέρωσης ο καταλανικός σύλλογος έχει υποστεί θλάση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός για κάποιο διάστημα.

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα στον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος υπέστη θλάση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο. Ο Γάλλος διεθνής, ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για το παιχνίδι του Champions League απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου (0-1) έπειτα από πέντε μήνες, τέθηκε ξανά νοκ άουτ.

Ο 24χρονος επιθετικός είχε τραυματιστεί στο γόνατο στους ομίλους του Euro στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ουγγαρία και έκτοτε είχε μείνει εκτός δράσης. Ο Σέρζιο Μπαρχουάν τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 65ο λεπτό στη θέση του Γκάβι, ωστόσο, ο Γάλλος αποκόμισε νέο τραυματισμό.

Στην ενημέρωσή τους οι "μπλαουγκράνα" δεν αναφέρουν το ακριβές χρονικό διάστημα που θα παραμείνει εκτός ο Ντεμπελέ, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τη Θέλτα (6/11, 17:15, LIVE στο SPORT24) στη La Liga.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ