ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: "Πάγωσε" του Όλμο, προτεραιότητα ο Τόρες

Ο Φεράν Τόρες με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι στο ματς με τη Νιούκαστλ
Ο Φεράν Τόρες με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι στο ματς με τη Νιούκαστλ © 2021 STU FORSTER / AP IMAGES

Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ντάνι Όλμο για την επιστροφή του, καθώς σύμφωνα με την καταλανική SPORT, προτεραιότητα των "μπλαουγκράνα" αποτελεί ο Φεράν Τόρες.

Ο Ντάνι Όλμο βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Τσάβι, με τον μεσοεπιθετικό της Λειψίας να αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι, όπως και ο Φεράν Τόρες της Μάντσεστερ Σίτι. Τα δεδομένα όμως φαίνεται πως έχουν αλλάξει, αφού όπως αναφέρει η SPORT οι "μπλαουγρκάνα" πάγωσαν την περίπτωση του Όλμο.

Ο λόγος είναι, ότι η Μπαρτσελόνα έχει δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση του εξτρέμ των Πολιτών, με αποτέλεσμα να μειωθεί το ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη της ομάδας. Αντίθετα από τη μεριά του ο Όλμο είναι πρόθυμος να επιστρέψει στη Βαρκελώνη, αλλά αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υπάρχει επαφή μεταξύ της διοίκησης του συλλόγου και των εκπροσώπων του παίκτη.

Ο 23χρονος, που αγωνίζεται στη γερμανική ομάδα από τον Ιανουάριο του 2020, αποτελεί προϊόν της Μασία, με την Καταλανούς μάλιστα, να έχουν κάνει ήδη μία απόπειρα για να τον αποκτήσουν και την περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όταν και προσπάθησαν να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας ως δανεικό τον πρώτο χρόνο, υπό την προϋπόθεση όμως υποχρεωτικής αγοράς το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο, το deal δεν επιτεύχθηκε, καθώς ο καταλανικός σύλλογος δεν τα βρήκε με τους "ταύρους".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ