ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Στη λίστα του Τσάβι οι Όλμο και Τόρες

Ο Φεράν Τόρες πανηγυρίζει το τέταρτο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι στην αναμέτρηση με τη Γουίκομ στο League Cup
Ο Φεράν Τόρες πανηγυρίζει το τέταρτο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι στην αναμέτρηση με τη Γουίκομ στο League Cup © 2021 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Την περίπτωση των Ντάνι Όλμο και Φεράν Τόρες φαίνεται πως εξετάζει ο Τσάβι, προτεραιότητα του οποίου είναι η ενίσχυση του ρόστερ της Μπαρτσελόνα ιδιαίτερα στην επιθετική γραμμή.

Από τη Δευτέρα (08/11) έχει αρχίσει επίσημα η εποχή Τσάβι στην Μπαρτσελόνα, όταν και παρουσιάστηκε από τον Τζουάν Λαπόρτα στους εκπροσώπους του Τύπου υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο μέχρι το 2024. Την Τρίτη (9/11) ο Καταλανός κόουτς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους "μπλαουγκράνα".

Ο Τσάβι έχει ξεκάθαρη προτεραιότητα να ενισχύσει την ομάδα, ξεκινώντας από τη χειμερινή αγορά, αν του το επιτρέψουν τα οικονομικά του συλλόγου, διαφορετικά θα κινηθεί για μεταγραφές το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, οι δύο περιπτώσεις που ενδιαφέρουν και τις οποίες εξετάζει ο 41χρονος κόουτς είναι του Ντάνι Όλμο και του Φεράν Τόρες.

Ο Όλμο, που αγωνίζεται στη Λειψία από τον Ιανουάριο του 2020, αποτελεί προϊόν της Μασία, με την Μπαρτσελόνα να προσπαθεί να τον αποκτήσει και την περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όταν και προσπάθησε να τον εντάξει στο δυναμικό της ως δανεικό τον πρώτο χρόνο, αλλά υπό την προϋπόθεση υποχρεωτικής αγοράς το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο, ο καταλανικός σύλλογος δεν τα βρήκε με τους "ταύρους".

Από την άλλη, ο Τόρες προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Βαλένθια και από το καλοκαίρι του '20 είναι μία αξιόπιστη επιλογή για τον Πεπ Γκουαρδιόλα για τον δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι εκπνέει το 2025.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ LA LIGA PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΕΙΨΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ