ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Ραφίνια έστειλε μήνυμα υπέρ του Βινίσιους και κατά του ρατσισμού στο ματς με την Βαγιαδολίδ

Μπαρτσελόνα: Ο Ραφίνια έστειλε μήνυμα υπέρ του Βινίσιους και κατά του ρατσισμού στο ματς με την Βαγιαδολίδ
PRINT SCREEN

Ο Ραφίνια άδραξε την ευκαιρία από τη συμμετοχή του στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βαγιαδολίδ και τη στιγμή που έγινε αλλαγή έβγαλε τη φανέλα του, για να δείξει από μέσα ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ του Βινίσιους και κατά των ρατσιστών.

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα (δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα μετά το εντός έδρας 1-2 από την Σοσιεδάδ) με 3-1 στην έδρα της Βαγιαδολίδ το βράδυ της Τρίτης για την 36η αγωνιστική της La Liga, όμως το αποτέλεσμα αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα χάρη σε έναν παίκτη της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτός ήταν ο Ραφίνια, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της ομάδας του Τσάβι να παραχωρεί τη θέση του στον Φεράν Τόρες στο 63ο λεπτό και να βρίσκει την ευκαιρία να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ του συμπατριώτη του, Βινίσιους, που στο πρόσφατο ματς της Ρεάλ με την Βαλένθια έγινε στόχος ρατσιστικής επίθεσης από οπαδούς των νυχτερίδων.

Αυτό το έκανε με ιδιαίτερο τρόπο, αφού έβγαλε τη φανέλα των μπλαουγκράνα που φορούσε στο ματς για να δείξει το μήνυμα που είχε γραμμένο στη φανέλα που φορούσε από μέσα και το οποίο ανέφερε τα εξής:

"Για όσο καιρό το χρώμα του δέρματος είναι πιο σημαντικό από τη φωτεινότητα των ματιών, θα υπάρχει πόλεμος. Είμαστε μαζί σου Βίνι".

Φυσικά, η κίνησή του αυτή δεν άφησε ασυγκίνητο τον συμπατριώτη του, με τον Βραζιλιάνο στράικερ της Ρεάλ να ανεβάζει τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter και να τον ευχαριστεί για την κίνηση αλληλεγγύης απέναντί του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ