LA LIGA

Βαγιαδολίδ - Μπαρτσελόνα: Οι παίκτες των δύο ομάδων ενώθηκαν και ύψωσαν πανό με μήνυμα κατά του ρατσισμού

Βαγιαδολίδ - Μπαρτσελόνα: Οι παίκτες των δύο ομάδων ενώθηκαν και ύψωσαν πανό με μήνυμα κατά του ρατσισμού
@2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Βινίσιους στο "Μεστάγια" έχει συσπειρώσει τον υγιή κόσμο του ποδοσφαίρου γύρω του, με τους παίκτες των Βαγιαδολίδ και Μπαρτσελόνα να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων πριν το μεταξύ τους ματς.

Το ματς της Βαλένθια με την Ρεάλ σημαδεύτηκε από ακόμη μία ρατσιστική επίθεση της οποίας υπήρξε θύμα ο Βινίσιους μέσα στη φετινή σεζόν, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ των μερένγκες να ξεσπάει απέναντι στους υβριστές του και σύσσωμο τον κόσμο του ισπανικού ποδοσφαίρου να έχει "σηκωθεί στο πόδι" και να βροντοφωνάζει τα τελευταία 24ωρα "Φτάνει, ως εδώ".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό ακριβώς ήταν το μήνυμα που θέλησαν να στείλουν και οι ποδοσφαιριστές των Βαγιαδολίδ και Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της μεταξύ τους αναμέτρησης για την 36η αγωνιστική της La Liga, αφού μόλις ολοκλήρωσαν το ζέσταμά τους παρατάχτηκαν όλοι μαζί στη σέντρα του γηπέδου "Χοσέ Θορίγια" και σήκωσαν μαζί πανό κατά του ρατσισμού.

"Ρατσιστές, έξω από το ποδόσφαιρο", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα, που είχε μάλιστα και την υπογραφή της La Liga, της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος.

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ