ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Πελεγκρίνι στο στόχαστρό της

Ο Λορέντζο Πελεγκρίνι στο ματς της Ρόμα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Λορέντζο Πελεγκρίνι στο ματς της Ρόμα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2021 AP PHOTO/JON SUPER

Η Μπαρτσελόνα μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Βαϊνάλντουμ φέρεται να στρέφεται στην περίπτωση του Λορέντζο Πελεγκρίνι της Ρόμα.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχυθεί και για αυτό το λόγο χτυπά κάθε περίπτωση η οποία είναι μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια.

Ειδικά για τη μεσαία γραμμή θέλει να αποκτήσει τουλάχιστον έναν παίκτη που να κάνει τη διαφορά. Έτσι, μετά το ναυάγιο με τον Βαϊνάλντουμ, φαίνεται έτοιμη να κινηθεί για τον Λορέντζο Πελεγκρίνι. Ο 24χρονος μέσος της Ρόμα έκανε εξαιρετική χρονιά μετρώντας σε 34 συμμετοχές επτά γκολ και έξι ασίστ.

Η Ρόμα θέλει να τον κρατήσει και ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο αφού αυτό που βρίσκεται σε ισχύ λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό είναι που θέλει να εκμεταλλευτεί και η Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα οι Καταλανοί φέρονται να περιμένουν τη λήξη του Euro 2020 για να κάνουν την κίνησή τους. Με δεδομένο ότι ο παίκτης θα βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και η Ρόμα θα κινδυνεύει να τον χάσει ως ελεύθερο, η Μπαρτσελόνα θέλει να τον αποκτήσει με το μικρότερο δυνατό κόστος.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ