LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Μπέτις 0-1: Ο Χουάνμι υπέγραψε την πρώτη ήττα του Τσάβι

Οι παίκτες της Μπέτις πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Μπέτις πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Μπέτις πήρε τη νίκη 1-0 μέσα στο "Καμπ Νόου" επί της Μπαρτσελόνα χάρη σε γκολ του Χουάνμι, στην πρώτη ήττα του Τσάβι ως τεχνικός των "μπλαουγκράνα".

Ο Χουάνμι εξελίσσεται σε δήμιο της Μπαρτσελόνα, αφού με το τέταρτο γκολ του σε επτά παιχνίδια στο "Καμπ Νόου" οδήγησε την Μπέτις σε νίκη 1-0 για τη 16η αγωνιστική της La Liga.

Ο αγώνας ήταν μονόπλευρος και δη στο 1ο ημίχρονο, όταν οι Καταλανοί έκλεισαν τους "βερδιμπλάνκος" στο γήπεδό τους, ψάχνοντας το προβάδισμα. Η Μπέτις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον Χουάνμι στο 52' όμως το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν κυρίως με τον Φιλίπε Κοουτίνιο και του Ουσμάν Ντεμπελέ (είχε και δοκάρι) να βρουν γκολ, σε αντίθεση με τον Μέμφις Ντεπάι που ήταν κακός και τον Γκάβι που τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 1ο μέρος. Απέτυχαν να νικήσουν τον Ρουί Σίλβα παρά τις ευκαιρίες που είχαν και στο 79' τιμωρήθηκαν από τον Χουάνμι σε υποδειγματική αντεπίθεση.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΕΤΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ