LA LIGA

Σεβίλλη - Βιγιαρεάλ 1-0: Ο Οκάμπος έδωσε τη λύση

Ο Λούκας Οκάμπος της Σεβίλλης πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λιλ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", Σεβίλλη | Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021
Ο Λούκας Οκάμπος της Σεβίλλης πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λιλ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", Σεβίλλη | Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 © 2021 ANGEL FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη, η Σεβίλλη είχε τον Λούκας Οκάμπος όμως και με το γκολ του Αργεντινού επιθετικού έφτασε στη νίκη 1-0 για τη La Liga.

Η Σεβίλλη επικράτησε με 1-0 της Βιγιαρεάλ για τη 16η αγωνιστική της La Liga και πέρασε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω της δύο σερί αγώνες πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Ο Λούκας Οκάμπος ήταν ο πρωταγωνιστής των νικητών, αφού με κεφαλιά στο 1ο ημίχρονο έδωσε προβάδισμα στους Ανδαλουσιάνους, χωρίς να είναι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο του "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν".

Το "κίτρινο υποβρύχιο" ήταν ανώτερο ειδικά στο 2ο ημίχρονο, είχε μία σπουδαία ευκαιρία με τον Ζεράρ Μορένο, όμως δεν κατάφερε να απαντήσει, με συνέπεια να μείνει για τρίτη σερί αγωνιστική μακριά από τις νίκες.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΒΙΛΛΗ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ